TRAGEDIE ONLINE: Facebook va ASCUNDE contorul care arată câte reacții a primit o postare!

TRAGEDIE ONLINE: Facebook va ASCUNDE contorul care arată câte reacții a primit o postare!

Facebook ar putea testa, cum se întâmplă deja pe Instagram, ascunderea contorului de Like-uri și Reacții, astfel încât doar cel care a postat să vadă numărul exact, scrie Hotnews.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Ideea ar fi să se reducă presiunea socială și lupta dură pentru cât mai mule Like-uri. Facebook a confirmat intenția de a face testul, dar pare puțin probabil că va dispărea prea curând contorul de like-uri.

Cercetătorul Jane Manchun Wong a descoperit linii de cod în aplicația de Android a Facebook care indică faptul că vor exista astfel de teste.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Practic, doar cel care a postat ceva va vedea câte reacții a primit, în timp ce prietenii acelui user nu vor vedea numărul final, dar vor vedea lista cu cei care au dat reacții.
Pe de altă parte, Wong notează că la comentarii nu s-a schimbat nimic și va fi afișat numărul de reacții.

Instagram a început un test similar în Canada, în luna aprilie, iar în iulie a adăugat alte șase țări.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Dacă va face testul, pe un număr limitat de useri, Facebook va dori să vadă dacă măsura nu îi va afecta veniturile din publicitate. Dacă veniturile vor scădea mult, aproape sigur Facebook nu va implementa la nivelul întregii rețele ascunderea contorului.

Destui utilizatori, mai ales cei tineri, au devenit dependenți de verificarea constantă a numărului de like și de reacții primite și își stabilesc și o țintă înainte de a posta. Retragerea contorului de Like-uri ar putea avea un efect pozitiv asupra utilizatorilor, spun cei care susțin mișcarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe