Halucinant! Case primite din partea statului, vândute de sinistraţi la mica publicitate. Banciu: Așa e românul. Valorifică mocăciunile, iar apoi doarme în grajd, că așa e obișnuit (VIDEO)

Halucinant! Case primite din partea statului, vândute de sinistraţi la mica publicitate. Banciu: Așa e românul. Valorifică mocăciunile, iar apoi doarme în grajd, că așa e obișnuit (VIDEO)

Întâmplarea halucinantă de la Rast, județul Dolj, a fost una dintre temele de dezbatere ale jurnalistului Radu Banciu în ediția de miercuri a emisiunii “Lumea lui Banciu”.

Sute de familii din comuna doljeană au vândut casele primite de la stat în anul 2006, după indundațiile catastrofale care au afectat mare Oltenia.

În momentul de faţă majoritatea au fost scoase la mica publicitate. Preţul porneşte de 4.000 de euro şi poate ajunge şi la 7.000 de euro

Halucinant! Case primite din partea statului, vândute de sinistraţi la mica publicitate. Banciu: Așa e românul. Cum a primit ceva mocăciune, imediat se gândește cum să valorifice cadoul, iar apoi doarme în grajd

#DIRECT_ONE_1zbbde#

"Așa e românul. Cum a primit ceva mocăciune, imediat se gândește cum să valorifice acest dar, acest cadou.

Și au scos casele la vânzare. 7-8 mii de euro este fericirea absolută pentru ei. Și apoi se mută într-un grajd, stau pe niște paie. Oricum toată viața au stat așa", a spus Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti