Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)

Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ce s-ar întâmpla dacă moțiunea de cenzură a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, îndreptată împotriva propriului Guvern, ar pica.

”Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? Ce ar însemna pentru ei? E sfârșitul carierei politice pe loc. Ești răstignit în secunda aia, doar îți mai pui mâinile și-ți bat ăia niște cuie. Deci s-a terminat, ce mai poți să spui? Cum ai mai putea tu să spui ”bă, tată, tot noi!”.

Ce ați mai face dacă n-ar trece moțiunea, mânca-v-ar? Sunteți gata, nu ați mai avea nicio utilitate în politică. V-au bătut unii, aripa Ponta, guralivul ăla din care nu mai rămăsese nimic și din care cu toții ați avut grijă să-l puneți la colț. N-a fost greu în PSD care să nu i-o tragă lui Ponta. Cu toții, cu migală, școlărește, luau pixul în mână și-l înfierau pe Ponta. Acum îl infierează pe Grindeanu.

Cum ar fi să v-o tragă ăștia? S-a terminat cu aripa principală din PSD. PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași din ăștia”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași

#DIRECT_ONE_ljdbhn#

Urmăriți B1TV.ro și pe