Prognoza meteo, azi, 09 aprilie 2021. Vremea în ţară va fi deosebit de rece

Prognoza meteo, azi, 09 aprilie 2021. Vremea în ţară va fi deosebit de rece
Sursa foto: Pixabay

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 09 aprilie 2021. Potrivit acestora, vremea în ţară va fi deosebit de rece.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 09 aprilie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, vremea în ţară va fi deosebit de rece, în special dimineaţa şi noaptea, când se va produce bruma şi pe alocuri îngheţ la sol. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 2 grade. Cerul va fi variabil, dar cu unele înnorări ziua în zona montană, în special în Carpaţii Orientali, unde pe spaţii mici va fulgui. După-amiaza în regiunile centrale, estice şi sud-estice izolat vor fi ploi slabe, de scurta durată. Vântul va sufla slab, cu intensificări în zona montană înaltă. Dimineaţa izolat se va forma ceaţă.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea se va menţine rece, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi senin, cu unele înnorări după-amiaza. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte vremea se va menţine deosebit de rece. Cerul va fi înnorat ziua, mai persistent în Carpaţii Orientali, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab, izolat cu intensificări în zona înaltă.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi senin timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin