Prognoza meteo, azi, 11 mai 2021. Temperaturi ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo, azi, 11 mai 2021. Temperaturi ridicate pentru această perioadă
Surse Foto: Aniket Bhattacharya/ Unsplash

Marți, vremease va încălzi şi va deveni deosebit de caldă pentru această dată în regiunile intracarpatice şi va fi apropiată de normal în restul teritoriului.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fivremeaazi,11mai 2021

Potrivit prognozei anunțate de ANM, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Maximele termice se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 29 de grade în vestul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală,vremeava fi răcoroasă la orele dimineții și în timpul nopții. În restul zilei, locuitorii Bucureștiului vor avea parte de o vreme bună, cer senin și vânt slab și moderat.Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade, iar cea minimă de 6-9 grade.

Prognoza meteo la munte

Și la munte va fi o vreme frumoasă.Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza şi în a doua parte a nopţii.

Prognoza meteo pe litoral

Pe litoral, cerul va fi senin în timpul zilei. Vântul va sufla slab.Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 20 de grade, iar cele minime între 10 şi 13 grade. Temperatura apei mãrii va fi de 14-15 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari