Prognoza meteo, azi, 19 aprilie 2021. Săptămâna debutează cu vreme închisă și ploi

Prognoza meteo, azi, 19 aprilie 2021. Săptămâna debutează cu vreme închisă și ploi
Foto: pixabay.com

Săptămâna debutează cu o vreme închisă și ploi în majoritatea regiunilor. De altfel meteorologii anunță că până la finalul lunii aprilie vom avea parte de zile friguroase și ploioase, cu temperaturi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fivremeaazi, 19 aprilie 2021

Luni, în zonele de sud și sud-est, vremea va fi închisă, cu ploi pe arii extinse mai ales în a doua parte a zilei și în timpul nopții. Sunt așteptate precipitații moderate cantitativ, de până la 25 l/mp.

În restul țării, cerul va fi temporar noros şi local va ploua slab.

La munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1.700 m va ninge.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari mai ales în a doua parte a zilei, în sud-estul țării şi în zona montanăînaltă.

Temperaturile maxime vor continua să fie mai scăzute decât cele normale pentru a doua jumătate a lunii aprilie și vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade, în timp ce minimele se vor încadra între 2 şi 9 grade.

Prognoza meteo pentru București

Și în Capitală vremea va fi predominant închisă. Va ploua începând din doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade Celsius, iar cea minima va fi de 7…8 grade.

Prognoza meteo la munte

În Carpaţii Meridionali şi în cei de Curbură, vremea va fi în general închisă şi, pe arii extinse în special în a doua parte a zilei şi noaptea, vor fi ploi şi lapoviţă. La peste 1.700 m va ninge.

În restul masivelor, cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala precipitaţii slabe mixte.

Prognoza meteo pe litoral

La malul mării sunt așteptate ploi slabe, mai ales în timpul dimineții și după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 8 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin