Prognoza meteo, azi, 22 aprilie 2021. Vremea începe să se încălzească. Ce temperaturi se vor înregistra

Prognoza meteo, azi, 22 aprilie 2021. Vremea începe să se încălzească. Ce temperaturi se vor înregistra
Surse Foto: Aniket Bhattacharya/ Unsplash

Joi, 22 aprilie 2021, vremea continuă să se încălzească, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru luna aprilie, în majoritatea regiunilor.

Maximele vor fi cuprinse între 13 grade Celsius în depresiuni și 22 de grade Celsius în zona de sud a țării.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fivremeaazi, 22aprilie 2021

Vremea va fi apropiată de normalul termic în majoritatea regiunilor. În nord-vest, nord și centru vor fi averse și descărcări electrice, iar pe alocuri vor fi cantități de apă de 15 l/mp și condiții de grindină. În restul teritoriului vor fi ploi slabe pe arii restrânse.

La altitudini mari pot fi precipitații mixte, iar vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13°Celsius în depresiuni și 22°Celsius în sud.

Prognoza meteo pentru București

Vremea se va încălzi joi în București.

Joi, 22 aprilie, vor fi înnorări, dar cu șanse slabe de ploaie și o maximă de 21°Celsius, în timp ce minima va fi și ea ridicată, de 10 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va fi mai mult noros şi vor fi averse în majoritatea masivelor. Trecător se vor semnala descărcări electrice, iar izolat cantitaţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va avea intensificări în zona înaltă.

Prognoza meteo pe litoral

La malul mării șansele de precipitații sunt destul de mici. Cerul va fi senin, iar temperatura maximă va ajunge până la valoarea de 17 grade Celsius, în timp ce minimăva fi de 10grade.La malul mării șansele de precipitații sunt destul de mici.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe