Prognoza meteo, azi, 27 aprilie 2021. Temperaturi sub media perioadei. În Capitală sunt prognozate ploi, iar la munte ninge

Prognoza meteo, azi, 27 aprilie 2021. Temperaturi sub media perioadei. În Capitală sunt prognozate ploi, iar la munte ninge
Sursa foto: Pixabay

Marți, 27 aprilie 2021,vremea fi răcoroasă în toate regiunile, chiar rece pentru această dată în jumătatea de nord-est a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade în Moldova și17 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și8 grade.

Cerul va avea înnorărişi temporar va plouă, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țăriişi local, mai ales noaptea, în rest. La munte vor fi precipitațiimixte, iar la altitudini mari va ninge şi vântul va suflă tare, cu rafale de peste 70…80 km/h îndeosebi în Carpaţii Meridionali, spulberând zăpadă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 27 aprilie 2021

În Banat, temperaturile rămân scăzute până miercuri, astfel că maximele vor avea în medie 14 grade, iar minimele 4 grade.

În Crișana,valorile termice suntîn scădere față de intervalul anterior, în primele zile ale acestei săptămâni. La amiază vor fi maxim12 grade și minime2 grade.

Pentru Transilvania este prognozată vreme rece și marți, cu medii termice diurne de 12 grade și nocturne de 0…2 grade, dar se încălzeștedin 28 aprilie.

În Maramureș se înregistreazămaxime de 10 grade șiminime de 0…2 grade.

Și în Moldova, până în data de 28 aprilie, vremea se va menține rece, cu medii ale maximelor de 11…12 grade și ale minimelor în jurul valorii de 2 grade.

În Dobrogea, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru ultima decadă a lunii aprilie, cu o medie a maximelor în jurul a 13 grade și a minimelor, de 6…7 grade.

În Muntenia avem temperaturi scăzute,sub mediile multianuale specifice perioadei, cu medii de 13…14 grade și minim 5 grade. Există șanse mari de ploaie.

Frig este și în Oltenia, unde mercurul din termometre nu va arăta mai multe de 14 grade la amiază și în jur de5…6 grade noaptea.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va deveni răcoroasă. Cerul va avea înnorărişi, temporar, va plouă. Vântul va suflă slab şi moderat, cu ușoareintensificări spre sfârșitulintervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, vremea se va menţine rece pentru această perioada. Cerul va avea înnorărişi temporar vor fi precipitaţii mixte, ziua îndeosebi în Carpaţii Meridionali, iar spre seară şi noaptea şi în restul zonei montane. La altitudini mari va ninge şi vântul va suflă tare, cu rafale de peste 70…80 km/h, spulberând zăpadă.Temperaturile rămân sub medie, cu4…6 grade la amiază și-4…-2 grade noaptea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin