Andreea Bălan îi interzice lui George Burcea să plece cu fetițele lor. Actorul le vizitează doar sub ochii vigilenți ai soacrei (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram/ George Burcea

Andreea Bălan nu-i permite lui George Burcea să leia cele doouă fetițe pe care le au împreună, în casa în care locuiește el acum. După o nunta ca în povești și despărțirea fulgerătoare care a venit la doar câteva luni de la fericitul eveniment, cei doi au depus actele de divorț. Artista rămâne fermă în ceea ce privește modul în care se desfășoară întâlnirile fetițelor cu tatăl lor.

Actorul a povestit de curând pentru okmagazine, că artista nu-i permite să plece cu copiii nici măcar pentru scurte perioade de timp, ci îi impune să le vizite la domiciliul ei, sub stricta supraveghere a soacrei sale, care se ocupă de obicei de ele. Mai mult, Burcea acuză că Andreea pleacă de acasă când el vine în vizită și cel mai probabil merge să se vadă cu noul ei iubit, Tiberiu Argint.

„Acum păstrăm o relaţie bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei şi eu rămân cu mama soacră şi cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înţeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea.

George Burcea, trădat de Andreea Bălan

În interviul pe care l-a oferit, fostul soț al cântăreței s-a declarat mâhnit de faptul că Andreea l-a trădat de mai multe ori și profită de orice ocazie ca să-i bage bețe în roate.

Actorul a dat exemplu faptul că Andreea l-aturnat la poliție atunci când a condus sub influența susbanțelor interzise, dar și că ar fi vorbit cu producătorii emisiunii Ferma, unde el a fost concurent, ca să-i pună întrebări incomode despre viața personală.

„A avut grijă a mea soţie să mă dea în gât la poliţie. Lumea este liberă să creadă şi să spună ce vrea, doar că uneori să ştii că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura şi în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soţie i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, şi în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră şi să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun şi toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Aşa se dau informaţiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le ştia în afară de mine şi încă o persoană. Deci uitaţi că uneori poţi să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mai povestit George Burcea potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe