Coincidențele care au dus la accidentul rutier în care a fost implicat Tiger Woods. Cum s-a petrecut teribilul eveniment, potrivit concluziilor anchetei

Coincidențele care au dus la accidentul rutier în care a fost implicat Tiger Woods. Cum s-a petrecut teribilul eveniment, potrivit concluziilor anchetei
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Louis Lopez

Viteza ar fi fost de vină pentru cumplitul accident rutier suferit deTiger Woods în februarie 2021. Sportivulconducea cu peste 64 de kilometri pe oră peste limita legală de viteză, atunci când a pierdut controlul asupra mașinii sale,a anunțat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Coborând pe o porțiune de drum cunoscută drept periculoasă din cartierul Rolling Hills Estates, Los Angeles, mașina lui Tiger Woods a atins viteze de la 135 la 140 km/h, atunci când a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă, a declarat șeriful Alex Villanueva la o conferință de presă, potrivitReuters. Limita de viteză în zonă era de 72 km/h.

S-a stabilit căWoods nu afost sub influența drogurilor ori a alcoolului.

Pe de altă parte, bărbatul a apăsat accelerația și n-a frânat delocîn timpul incidentului, a spus căpitanul LASD James Powers. Acest lucru ar putea indica faptul că este posibil să fi lovit din greșeală pedala de accelerație în timp ce încerca să controleze mașina, a spus Powers.

Superstarul Tiger Woods a suferit răni grave la picioare în accident. El a fost dus la spital unde a fost operat de urgență. Salvarea sa a fost faptul că a purtat centura de siguranță.

Urmăriți B1TV.ro și pe