Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, dezvăluiri din trecut. „Sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face fără a fi închisă într-o cutie”

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, dezvăluiri din trecut. „Sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face fără a fi închisă într-o cutie”

Meghan Markle nu a fost singura iubire a Prințului Harry. Crissida Bonas, fosta iubită a Ducelui de Sussex, a vorbit despre momentul în care s-a produs despărțirea dintre ei doi, în cadrul unui interviu acordat publicației Daily Telegraph. De asemenea, aceasta și-a promovat și noul său show, White House Farm.

Cressida Bonas s-a dezvoltat profesional după despărțirea de Prințul Harry

Cressida Bonas și Prințul Harry au avut o relație timp de doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințesei Eugenie în 2012. După despărțirea din anul 2014, Cressinda Bonas s-a concentrat pe partea profesională a vieții ei. Ba chiar a și fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Fosta iubită a Ducelui de Sussex a declarat că i-a fost extrem de greu să facă față întregii atenții pe care i-o acorda presa atunci când avea o relația cu Harry. De asemenea, nu suporta că tabloidele o numeau o „IT girl”, potrivit Elle.

„Eu cred că termenii de genul acela sunt foarte limitați. Cred că lucrez foarte, foarte mult, iubesc ceea ce fac și sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face și ce-mi doresc să fac de acum înainte, fără a fi închisă într-o cutie”, a declarat aceasta.

Cressida Bonas ar fi dorit să fie apreciată pentru persoana ei

Referitor la despărțirea sa de Prințul Harry, acesteia i-a fost greu să nu fie apreciată pentru cine era ea cu adevărat.

„Cressidei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu idea de-a fi în centrul atenției doar pentru că era iubita Prințului Harry – și nu pentru că era ea însăși”, a precizat o sursă pentru revista People.

„[Cressida este] foarte discretă, dulce și cu capul pe umeri. Nu vorbea deloc despre Harry. Nu era deloc așa”, a mai declarat o fostă colegă de dans de-ale Cressida Bonas.

După ce Cressinda Bonas și Prințul Harry s-au despărțit, aceasta recunoaște că a evoluat mult pe plan profesional și că a învățat să nu mai pună totul la suflet.

„Cred că am devenit mult mai încrezătoare și, spre fericirea mea, am învățat să nu mă consum pentru fiecare lucru mărunt”, a spus ea. „Și cred că acest lucru mi-a oferit un simț mai puternic legat de scopul meu și de ce-mi doresc și nu-mi doresc să fac mai departe”.

Cressida Bonas urma să se căsătorească anul acesta

Cressida Bonas trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale James’ Place. Ba chiar au dus relația la următorul nivel după ce Wentworth-Stanley a cerut-o în căsătorie.

Cei doi și-au anunțat logodna pe Instagram pe data de 18 august 2019. Însă, planurile de nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc în această perioadă, au suferit unele modificări din cauza pandemiei de coronavirus.

„Din păcate, a fost amânată”, a declarat Cressida Bonas în legătură cu nunta sa. „Nu suntem siguri în legătură cu următoarea noastră mișcare, însă a trebuit să mutăm data nunții”.

Ultima oră