Dieta Sirtfood, regimul-minune cu care a slăbit Kate Middleton. Ce presupune și care sunt beneficiile lui

Dieta Sirtfood, regimul-minune cu care a slăbit Kate Middleton. Ce presupune și care sunt beneficiile lui
Sursa Foto: Hepta.ro

Grațioasă și frumoasă, soția prințului William nu a avut niciodată problemele cu kilogramele în plus, nici măcar pe perioada celor trei sarcini. Secretul siluetei ducesei de Cambridge a fost dezvăluit.

Dietazilnică a luiKate Middleton

Ducesa de Cambridge are de fiecare datăapariții de-a dreptul impecabile. De curând, ea a devenit mama pentru a treia oară. Cu toate acestea, Ducesa arată și se simte perfect! Și asta datorităunei diete echilibrate pe care o respectă cu sfințenie.

De-a lungul timpului, Kate Middleton amărturisitcă are un stil de viață extrem de simplu. Însăurmează și o dietă ușor de respectat pentru orice femeie.

Așadar, ”misterul” siluetei perfecte stă în alimentație.Vă vine să credeți sau nu, ducesei de Cambridge îi place să gătească personal, secret divulgat chiar de Carolyn Robb, fost bucătar la Palatul Kensington.

”Kate nu a avut înainte de căsătorie un stil de viață regal. Trăia într-o familie normală, unde se gătea în casă, mereu a gătit”, a declarat Robb într-un interviu acordat Racked.

Soția Prințului Williams nu mănâncă raw vegan tot timpul, dar are grijă să introducă zilnic în alimentația sa produse raw vegan, adică alimente crude, nepreparate termic. Potrivit Daily Mail, printre mâncărurile preferate ale lui Kate Middleton se numără gazpacho, o supă spaniolă de roșii care se servește rece, dar și salată de pepene verde sau fructe goji.

Ce mănâncăDucesa de Cambridge pentru a se menține în formă

Bucătarul-șef al Palatului Kensington, Carolyn Robb, a publicat recent o carte de bucate cu rețetele favorite ale membrilor familiei regale în care a declarat că și Kate obișnuiește să gătească.

Unul dintre felurile de mâncare preferate ale lui Kate Middleton este puiul la grătar, un fel de mâncare nelipsit din bucătăriilemuritorilor de rând. Se pare că Ducesa de Cambridge apelează destul de des la acest fel clasic de mâncare, întrucât este și pe placul copiilor și soțului ei.

O altă preferință a Ducesei este curry-ul, a cărui aromă o adoră și pe care îl pregătește în mod tradițional.

Produsele de bază, însă, în regimul alimentar al Ducesei sunt cu precădere denatură vegetală. Astfel că aceastaconsumă foarte multe fructe de pădure, ovăz și avocado.

Șiprodusele raw sunt pe placul lui Kate. Ducesa consumă multe alimente crude, una dintre mâncărurile ei preferate fiind „cheviche”, un amestec de peste crud marinat în citrice proaspete cu condimente.

Alte alimente ce nu lipsesc din deta lui Kate Middleton sunt tabbouleh, salată de pepene verde, goji, gazpacho-ul șilaptele de migdale.