Din ce trăiesc Meghan Markle și Prințul Harry în SUA. Cei doi au o casă impresionantă în Santa Barbara (VIDEO)

Din ce trăiesc Meghan Markle și Prințul Harry în SUA. Cei doi au o casă impresionantă în Santa Barbara (VIDEO)
Foto: Hepta - Alpha Press / Alpha Press

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit definitiv casa regală britanică şi nu vor mai primi fonduri publice, dar nu o duc rău deloc. Averea lor e estimată la zeci de milioane de dolari și continuă să crească. Cei doi și-au înființat o casă de producție și au semnat deja un acord multi-anual cu Netflix, dar au și alte planuri de afaceri. Anul trecut, ducii de Sussex și-au cumpărat și o vilă în Santa Barbara, care a costat 14,7 milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle au o avere de zeci de milioane de dolari

Meghan Markle și Prințul Harry nu se mai bucură de fondurile regale de când s-au retras din activitățile Casei Regale, dar obțin venituri considerabile din activități profesionale pe care nu le puteau întreprinde până acum.

Cuplul a înființat o companie de producție în Los Angeles și a semnat un acord pe mai mulți ani cu Netflix, pentru care vor produce mai multe programe TV, de la emisiuni pentru copii la seriale tip reality-show cu scenariu prestabilit.

Averea lor este estimată undeva între 30 și 43 de milioane de dolari.

Harry are cel puțin 25 de milioane de dolari, mare parte din sumă provenind dintr-o moștenire de la Prințesa Diana. Cât despre Meghan, înainte de căsătorie, ea făcea 500.000 de dolari pe an din aparițiile în serialul ”Suits”. În total, averea ei a fost estimată la cinci milioane de dolari. Când s-au căsătorit, cei doi au semnat un acord prin care și-au unit averile.

La finele anului trecut, presa de peste ocean nota că Meghan Markle a investit în ClevrBlends, o firmă care comercializează băuturi instant pe bază de pudră de lapte de ovăz. Cât despre Prințul Harry, imediat ce a ajuns în SUA, acesta a pus bazele unei companii numită “Travalyst” care se ocupă de analizarea zborurilor din punct de vedere ecologic.

Ducii de Sussex și-au cumpărat o vilă de 14,7 milioane de dolari

Anul trecut, cei doi și-au cumpărat de la un om de afaceri rus o vilă din Santa Barbara care costă 14,7 milioane de dolari. Proprietatea are o suprafață de 1.353 de metri pătrați și 2,18 hectare de teren. În aceeași zonă mai au proprietăți vedete ca Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres.

Vila lor are nouă dormitoare și 16 băi, bibliotecă, birou, centru spa, o sală de fitness, sală de jocuri, sală de cinema, cramă și un garaj pentru cinci mașini. Pe proprietate se mai află și o casă de oaspeți.

Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au cumpărat casa cu un împrumut ipotecar de 9,5 milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o vilă de 14,7 milioane de dolari în Santa Barbara

Prințul Harry şiMeghan Markle așteaptă al doilea copil

Prinţul Harry şi Meghan Markle au un băiețel, pe Archie Mountbatten-Windsor, care în luna mai va împlini doi ani. Cuplul așteaptă acum venirea pe lume a celui de-al doilea copil, după cum a anunțat săptămâna trecută purtătorul lor de cuvânt.

„Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi să aştepte al doilea copil”, a transmis acesta.

În noiembrie anul trecut, Meghan Markle a anunțat că în vară a pierdut o sarcină.

Acest al doilea copil al cuplului va fi al optulea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Harry este al șaselea chiar dacă a renunţat la viaţa regală.

Urmăriți B1TV.ro și pe