Fulgy, prins sub influența substanțelor interzise, la volan. Ce consumase fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani (VIDEO)

Fulgy, prins sub influența substanțelor interzise, la volan. Ce consumase fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani (VIDEO)
Sursa Foto: Gandul.ro

Fulgy, fiulVioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a ajuns la sediul poliției noaptea trecută, pentru că a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.

Tânărul s-a filmat la volan cu puțin timp înainte să fie tras pe dreapta.Câteva ore mai târziu, polițiștii l-au condus lasediul IML pentru a i se recolta probe biologice. Rezultatele au arătat că el a consumat cannabis.

Șocant este faptul că el a continuat să-și țină fanii virtuali la curent chiar și din mașina poliției.Fulgy apare într-un alt videoclip,în care dezvăluie că a fost arestat, dar spune că îi pare bine că s-a întâmplat asta:„În viață trebuie să știi de toate”.

Chiar și după ce testele l-au incriminat, el a continuat cu atitudinea sfidătoare „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus acesta la ieșirea de la INML.

Potrivit gândul.ro, Ioniță și Viorica au ajuns deja la INML, dar nu au făcut nicio declarație.

Istoria pare că se reptă, după în mai 2020, și fiica mai mare cuplului de lăutari a fost prinsă conducând sub influența drogurilor. Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)
12:50 - Scăderea acțiunilor Gazprom a depășit 30% după decizia de neplată a dividendelor
12:36 - Reacția Chinei după ce a fost clasificată drept o „provocare” pentru interesele NATO: „Eforturi inutile”
12:36 - Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: “Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat”
12:27 - B1 TV va difuza, în premieră, documentarul „Campanii electorale care au făcut istorie”, duminică, de la ora 16:00
12:25 - Rusia abandonează Insula Șerpilor, după bombardamentele de precizie efectuate de Ucraina
12:19 - Plajele din Grecia tot mai solicitate de vedetele românești. Lili Sandu și partenerul ei sunt pe insula Mykonos