Mirela Vaida: Sunt încă în stare de șoc. Efectiv, mi-am văzut moartea cu ochii

Mirela Vaida: Sunt încă în stare de șoc. Efectiv, mi-am văzut moartea cu ochii

Mirela Vaida a revenit cu detalii despre incidentul de vineri după-amiază, din platoul emisiunii „Acces Direct”. Vedeta, transfigurată de cele întâmplate,a povestit într-un Instastory că a ajuns la munte, unde avea rezervat un weekend alături de familie, însă că nu a reușit să treacă peste șoc.

Prezentatoarea a declarat că a plâns mult după ce a plecat de la emisiune și a promis să revină cu detalii, imediat ce va avea detalii de la Poliție și își va reveni puțin.

Mirela Vaida a povestit și cum a intrat agresoare în sediul Antenei 1: pe o ușă laterală, nepăzită, unde de obicei angajații fumează.

„Vreau să va mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte pentru că era pregătit un weekend la munte cu familia. Sigur că sunt încă în stare de șoc. Presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu azi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii. Mai multe detalii o sa am luni de la Poliție si cred că luni o să fiu in stare să vă povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat. Pare incredibil, dar ușa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară unde parcăm noi mașinile și poate intra oricine”, a spus vedeta.

Reamintim că Mirela Vaida a fost atacată vineri, cu un pietroi,imediat ce emisiunea „Acces Direct” a început, de către o femeie dezbrăcată care a încercat să o bată în direct.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)