Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de gin. Cât costă o sticlă din bătura favorită a acesteia (FOTO)

Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de gin. Cât costă o sticlă din bătura favorită a acesteia (FOTO)
sursa Foto: Instagram

Regina Elisabeta a II-a este o mare iubitoare de gin, iar acum a scos la vânzare propria marcă. Gin-ul reginei este realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham. Ideea comercializării unui brand propriu de gin a venit din cazua fondurilor pierdute odată cu lipsa turiștilor. Din cauza pandemiei de coronavirus, Palatul Buckingham, precum și alte reședințe regale, și-a închis porțile pentru public.

Regina Elisabeta a II-a, propria marcă de gin

Regina Elisabeta a II-a obișnuiește să servească un pahar de gin ămpreună cu o felie de lămâie în fiecare zi, înainte de ora 15:00. Se poate observa că regina iubește această băutură, iar a cum a început să comercializeze propriul brand de gin, porivit Elle.

Pandemia de coronavirus a afectat foarte tare turismul. Palatul Buckingham, precum și alte reședințe regale, nu a mai fost deschis pentru public din luna martie. Drept urmare, fondurile pierdute din cauza lipsei turiștilor trebuiau acoperite. În acest context, Royal Collection Trust, fundația Reginei Elisabeta a II-a care se ocupă de protejarea Royal Collection, a lansat propria marcă de London dry gin în magazinele regale.

Cât costă o sticlă de gin din marca Reginei Elisabeta a II-a

Ginul scos pe piață de către Palatul Buckingham este infuzat cu citrice și note ce provin de la 12 plante și este făcut cu verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de mur culese din grădina reședinței Reginei Elisabeta a II-a.

„Grădinile de la Palatul Buckingham reprezintă un habitat pentru 30 de specii de păsări și pentru mai bine de 250 de plante sălbatice. Plantarea copacilor de mur a fost făcută în Anglia în timpul lui James I, iar obiceiul continuă și astăzi, cu 40 de specii diferite care cresc în grădinile Palatului.”, a transmis Royal Collection Trust prin intermediul unui comunicat de presă.

Având în vedere toate acestea și prețul este pe măsură. O sticlă din marca de gin a reginei costă 40 de lire și toți banii care vor fi încasați din vânzarea băuturii respective vor ajunge la Royal Collection Trust, care se ocupă de conservarea, îngrijirea și promovarea tuturor activităților realizate de Royal Collection.

Ginul comercializat de către Palatul Buckingham se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii

Palatul Buckingham se va redeschide publicului începând cu data de 23 iulie, iar ginul va fi servit și în cadrul evenimentelor oficiale găzduite aici.

„Din 23 iulie veți putea vizita Castelul Windsor, Palatul Holyroodhouse, The Royal Mews de la Palatul Buckingham și cele mai noi expoziții de la Galeria Reginei din Londra și Edinburgh,” a fost anunțat pe site-ul Royal Collection Trust.

Însă, ginul comercializat de către Palatul Buckingham se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin