Actorul Dan Puric: Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru. E un spirit cinstit, incoruptibil (VIDEO)

Actorul Dan Puric: Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru. E un spirit cinstit, incoruptibil (VIDEO)

“Eu l-am propus pe Călin Georgescu. A fost în structurile ONU 17 ani. E singurul om care are o strategie de dezvoltare. E primul care a tras alarma că spre 2020 se va trece la criza de hrană și apă, a subliniat fondul de aur al țării. E un spirit cinstit, incoruptibil care nu are niciun lucru de corupție pe CV. Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru”, l-a descris Puric pe Georgescu, în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea și difuzată de B1 TV.

Puric crede că Georgescu este omul potrivit pentru a ocupa scaunul de șef al Executivului, ținând cont că în momentul de față România nu are politicieni, ci politruci.

„Sufletele copiilor nevinovați ne obligă să facem o curățenie totală. Niciodată nu o să ma o funcție. Tot ce îmi doresc e ca țara asta să iasă din ghetoul acesta securist. E nevoie o gardă de oameni marcați de dorul binelui, cum ar zice Eminescu. Sunt convins că în clipa în care domnia sa ar intra într-o funcție de genul acesta ar contamina în jurul său. Avem nevoie de o calitate la nivelul oamenilor politici. Nu avem condiție de politicieni. Nu există o clasă politică. Dacă îmi dai o funcție de conducere mâine, eu nu dorm. Ăștia dorm foarte bine. Nu ne mai putem juca cu condiția țării. România nu are demnitate pe plan internațional. Nu avem reprezentanți. Tot timpul primim lecții. Clasă politică au creat numai comuniștii. Puneți-mă mâine ministrul Culturii, că nu dorm 2 săptămâni”, a explicat regizorul.

Întrebat dacă îi place de președintele Iohannis, Puric a subliniat că “are o mare calitate. A scăpat instituția prezidențială de mahalagisme. Poate a dezamăgit în anumite chestii… Punctează într-un mod civilizat în anumite lucruri”.

Despre ieșirea în Piața Universității a șefului de stat, actorul consideră că “a fost o mare greșeală, dar cu dorința de a concilia ceva”.

Actorul Dan Puric: Pe Călin Georgescu l-am propus ca prim-ministru. E un spirit cinstit, incoruptibil

#DIRECT_ONE_70mk89#

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)