Adrian Năstase la “Evenimentul Zilei”: Bittner mi l-a recomandat pe Truică

Adrian Năstase la “Evenimentul Zilei”: Bittner mi l-a recomandat pe Truică
Foto: B1 TV

Invitat la emisiunea “Evenimentul Zilei”, difuzată miercuri, de B1 TV, Adrian Năstase a vorbit cu moderatorii Robert Turcescu și Ion Cristoiu despre fostul său șef de cabinet, Remus Truică.

Fostul premier al României a declarat că Truică i-a fost recomandat de Alexandru Bittner. Acesta a spus că l-a acceptat pe Truică în cabinetul său fiindcă era un om tânăr care vroia să muncească în ciuda faptului că era o persoană cu o stare materială solidă.

A fost un șef de cabinet bun”, a declarat Năstase referitor la funcția deținută de Truică în cabinetul său.

Presa a scris că în memoriile cântăreței Patricia Kaas fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase apare drept un personaj „foarte bun la pat„.

Adrian Năstase a amintit și de omul de afaceri Adrian Petrache și de evenimentul din 2004 când a fost trădat de acesta, Petrache “sărind în barca” lui Traian Băsescu.

Adrian Năstase despre Remus Truică

Cei doi sunt controversați oameni de afaceri, implicați într-o multitudine de afaceri, majoritatea imobiliare, și apropiați în permanență mediului politic. Presa a vorbit în repetate rânduri de existența unei strânse relații între fostul premier Adrian Năstase și cei doi afaceriști.

Urmăriți B1TV.ro și pe