Alexandru Arșinel și Vasile Muraru s-au înscris în UNPR

Alexandru Arșinel și Vasile Muraru s-au înscris în UNPR

Actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru s-au înscris marți în UNPR, potrivit unui comunicat de presă transmis de formațiunea politică și citat de B1 TV.

În comunicatul citat, reprezentanții UNPR notează că partidul este unul ”al ușilor deschise”, care își dorește să atragă specialiști din cât mai multe domenii.

”UNPR este un partid al uşilor deschise şi îşi doreşte ca tot mai multe personalităţi să se implice activ în viaţa politică, sprijinind interesul naţional şi valorile naţionale româneşti. Prin mesajul său, UNPR îşi propune să atragă specialişti din cât mai multe domenii de activitate, de la economie la cultură şi de la mediul academic, la cel sportiv. România are profesionişti şi oameni de valoare în toate aceste domenii, iar partidele trebuie să apeleze în primul rând la experienţa şi la cunoştinţele lor atunci când iau decizii”, se arată în comunicatul citat.

Totodată, în mesajul transmis se precizează că UNPR „va continua această politică de deschidere şi va încerca să aducă în echipa sa oameni de valoare, din cât mai multe domenii de activitate”.

Tags: