Anca Boagiu: Autostrada Transilvania a fost o idee bună, dar pusă în practică prost

Anca Boagiu: Autostrada Transilvania a fost o idee bună, dar pusă în practică prost
Foto: B1 TV

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, marți, la emisiunea „Ultimul cuvânt” difuzată de B1 TV, că Autostrada Transilvania a reprezentat o idee bună care a fost pusă în practică prost.

Autostrada Transilvania a fost o idee bună, dar a fost pusă în practică prost. Nu a existat proiect, nu a existat nimic„, a spus Boagiu.

Ministrul a precizat că, la elaborarea proiectului autostrăzii, cei de la PSD „n-au avut preț” iar acum este important că există un preț conform standardelor de cost.

Cei de la PSD n-au avut preț. Esențial este că astăzi avem un preț pe kilometru care se încadrează în standardele de cost„, a spus invitata, vizavi de renegocierea contractului cu Bechtel.

Aceasta a precizat că americanii au înțeles faptul că situația nu mai poate merge înainte în aceeași formă.

Au înțeles că România nu mai poate fi tratată ca un stat de mâna a doua„, a spus ministrul Transporturilor.

Anca Boagiu a precizat și că România a fost aspru criticat de organismele europene din cauza modului de atribuire a acestui contract.

Fiindcă a fost atribuit direct am fost aspru criticați de Comisia Europeană, acesta fiind și motivul pentru care n-am putut accesa nici măcar un euro pentru acest contract„, a conchis Boagiu.

Anca Boagiu, despre Autostrada Transilvania

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11336').select();" id="embed_text_11336" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”