Antonescu: Vom avea 145 de parlamentari PNL, din totalul de 150, prezenţi la votul pentru şefia TVR

Antonescu: Vom avea 145 de parlamentari PNL, din totalul de 150, prezenţi la votul pentru şefia TVR

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că la şedinţa Parlamentului de vineri pentru validarea şefului interimar al TVR vor fi prezenţi 145 de parlamentari PNL din totalul de 150 de aleşi liberali.
„Cred că va fi cvorum, pentru că altfel ar fi un nou moment jenant”, a susţinut preşedintele PNL la Digi 24. 

Antonescu a spus că se gândeşte că anunţarea numelui lui Stelian Tănase drept candidat la şefia TVR va putea fi de natură a determina chiar grupuri politice din opoziţie să vină la vot vineri.

Liderul PNL a menţionat că, în situaţia în care se va ajunge la validarea şefului interimar al TVR în Birourile Permanente, conform unei ordonanţe a Guvernului, propunerea din partea PNL va rămâne aceeaşi.

Tags:
Ultima oră
22:35 - Un turist polonez, accidentat în Munţii Latoriţei. Salvamontiștii au intervenit
22:17 - Nicușor Dan, despre angajații STB: Mâine dimineaţă, cine nu va ieşi, o să răspundă / Plângerea penală este deja depusă
22:14 - Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei mai mică: „Ea nu a fost niciodată lângă mine”
22:09 - România ar putea impune sancțiuni economice Rusiei. Ministrul de Externe: „Efectul cumulat va fi foarte puternic” (VIDEO)
21:41 - Sindicalistul de la STB, responsabil pentru greva care a blocat Capitala: „Politica o fac în Consiliul General. La mine nu a venit decizia instanței privind suspendarea protestului” / Greva ar putea continua
21:40 - S-a aflat cine este „victima” lui Carla’s Dreams! Cui îi sunt dedicate versurile din ultima piesă: „Ce paradox…suferința ta înseamnă muzică de calitate pentru noi” (video)
21:05 - România, gata să primească militari francezi. Reacția lui Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, după anunțul lui Emmanuel Macron (VIDEO)
21:00 - STB transmite că personalul implicat în protestele de joi refuză să îşi reia activitatea. Greva ar putea continua și vineri
20:40 - Bella Hadid a trecut prin calvar. Mărturii dureroase despre perioada în care se gândea la sinucidere: „Era tot mai greu să ies fără să beau pentru a-mi calma nervii”
20:39 - Creșterea prezenței trupelor americane în România, obiectiv prioritar pentru Guvern. Bogdan Aurescu, ministrul de Externe: „E nevoie să accelerăm procesul de planificare” (VIDEO)