Autostrăzile, un capitol rușinos pentru România! NICI LA ANUL NU SUNT BANI: "În primele trei luni nu se lucrează" (VIDEO)

Autostrăzile, un capitol rușinos pentru România! NICI LA ANUL NU SUNT BANI: "În primele trei luni nu se lucrează" (VIDEO)

Lipsa autostrăzilor, un capitol rușinos pentru România! Guvernanții încheie anul 2017 cu doar 15 kilometri noi de autostradă (Detalii AICI), iar în 2018 intră cu stângul.

În proiectul de buget pe 2018 trimis spre aprobare în Parlament, Ministerul Transporturilor a alocat sume insuficiente pentru mai multe proiecte importante de autostrăzi. Un astfel de exemplu este "ciotul" de 3 km de la intrarea A3 în București în zona Petricani, unde pentru 2018, când ar trebui finalizată lucrarea, au fost alocate doar 20 de milioane de lei față de necesarul de 80 de milioane, după cum a recunoscut chiar un secretar de stat din Ministerul Transporturilor.

"Suma necesara este mai mare. In primele trei luni nu se lucreaza. Aceasta suma ajunge pentru lunile martie, aprilie, mai, pana la urmatoarea rectificare bugetara cand pot fi alocate fonduri suplimentare", a spus Maria Magdalena Grigore.

Autostrăzile, un capitol rușinos pentru România! NICI LA ANUL NU SUNT BANI: "În primele trei luni nu se lucrează"

#DIRECT_ONE_207t9c#

Urmăriți B1TV.ro și pe