Biserica Ortodoxă se implică în campania electorală: Mitropolitul Ardealului îndeamnă enoriașii să voteze doar cu PSD sau ALDE (VIDEO)

Biserica Ortodoxă se implică în campania electorală: Mitropolitul Ardealului îndeamnă enoriașii să voteze doar cu PSD sau ALDE (VIDEO)
Foto: Mitropolia Ardealului

Biserica Ortodoxă se implică în campanie. Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor a fost înregistrat în timp ce se lauda că are sprijinul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza. Potrivit lui Nistor, mitropolitul i-ar fi promis că îi va îndemna pe preoţi să voteze doar cu PSD sau ALDE

"A fost ÎPS Laurenţia Streza şi am purtat nişte discuţii.Când i-am spus lui Înalt Preasfințitul că dacă nu suntem atenți, România asta se va duce într-o parte, din care nu ști dacă va mai putea fi readusă cândva, mi-a zis: "Aveți dreptate, dar dacă vreți să mai continuăm despre politică, să îmi spuneți din ce partid faceți parte>>. Am rămas chiar surprins. I-am spus că din PSD fac parte din 1990 până acum. M-a pupat și mi-a zis: "Sunteți singurul partid care mai puteți salva România, și eu o să le spun la toți colegii mei să vorbească cu omenii, să îi îndemnăm să voteze cu PSD și ALDE", a dezvăluit Laurențiu Nistor.

Biserica Ortodoxă se implică în campania electorală: Mitropolitul Ardealului îndeamnă enoriașii să voteze doar cu PSD sau ALDE

#DIRECT_ONE_3c3hox#

Urmăriți B1TV.ro și pe