Brăila: Primarul orașului își reia mandatul, după ce magistrații Curții de Apel Galați au decis ca acesta să fie cercetat în libertate

Brăila: Primarul orașului își reia mandatul, după ce magistrații Curții de Apel Galați au decis ca acesta să fie cercetat în libertate
Foto: ziaruldeinvestigatii.ro

Primarul Brăilei, Aurel Simionescu, se întoarce la muncă. Afirmația aparține prefectului județului, Nicu Olteanu. Iar decizia a fost luată după ce magistrații Curții de Apel Galați au decis ca Simionescu să fie cercetat în libertate.

„Dacă nu s-a dispus nicio altă măsură, primarul Aurel Simionescu se poate întoarce de mâine la muncă. Erau trei situații: arest preventiv, arest la domiciliu sau control judiciar. Dacă nu s-a dispus niciuna din cele trei măsuri expuse mai sus, înseamnă că dumnealui își reia mandatul și se poate întoarce la serviciu”, a explicat Olteanu.

Magistrații au respins contestația avocaților la măsura arestării preventive pentru 30 de zile, măsură solicitată de procurorii DNA, notează Agerpres.

Simionescu este acuzat de abuz în serviciu și a stat în arest preventiv 11 zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul