Cătălin Moroșanu, candidatul PNL pentru șefia CJ Galați: „Proiectul meu este unul pentru sportul de masă”

Cătălin Moroșanu, celebrul luptător K1, s-a implicat din ce în ce mai mult în politică, în ultimii ani.

A ajuns consilier județean la Iași din partea PNL, a candidat și la europarlamentare și a făcut tot ce a putut ca să fie aproape de ieșenii săi. Acum, „Moartea din Carpați candidează pentru șefia Consiliului Județean Galați.

Cătălin Moroșanu, candidatul PNL pentru CJ Galați

Anunțul candidaturii a fost făcut de senatorul George Stângă, prietenul lui Moroșanu.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noști, o educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean. E foarte important să explicăm părinților că fie copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă concurența, înfrângerea, victoria și uite așa reușim să creștem o națiune puternică și competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat luptătorul, care se află în fruntea listei candidaților din partea PNL pentru postul de la Consiliul Județean Galați.

Cătălin Moroșanu, ofertat să devină bodyguardul lui Gigi Becali

După ce a încheiat angajamentul cu Cătălin Zmărăndescu, patronul celor de la FCSB i-a propus la un moment dat luptătorului să-i fie gardă de corp.Cătălin Moroșanu a refuzat propunerea lui Gigi Becali.

„Am fost atenţionat de antrenorul meu: ‘te duci acolo la Gigi Becali, o să dai de şmecherie, o să ai maşină, o să ai casă, lumea o să zică mamă, cine-i ăla? Capitala o să-ţi fure minţile! Rămâi în Moldova şi dă-i cu pumnul!’. Mi se ridicau figurile la cap mai repede decât prevedea legea. Am preferat să caut gloria, să-mi urmez visul, să merg pe cărarea aia în gustă, nu pe autostradă „, a declarat Cătălin Moroșanu la Antena Sport.

În K1, Cătălin Moroșanu are 48 de victorii (28 prin KO) și 12 înfrângeri (4 prin KO). Debutul l-a avut în anul 2006.

De-a lungul carierei, s-a luptat cu nume importante din circuit: Stefan Leko, Freddy Kemayo, Junichi Sawayashiki, Gary Goodridge, Mighty Mo, Errol Zimmerman, Anderson „Braddock” Silva, Pavel Zuravlev, Daniel Sam, Zabit Samedov și Daniel Sam.

Urmăriți B1TV.ro și pe