Codrin Ştefănescu a fost în vizită la Liviu Dragnea şi a descris starea precară de sănătate a fostului lider PSD

Codrin Ştefănescu a fost în vizită la Liviu Dragnea şi a descris starea precară de sănătate a fostului lider PSD

Codrin Ștefănescu a rămas aproape de Liviu Dragnea. L-a vizitat, în închisoare, pe fostul lider PSD şi în preajma Revelionului.

Politicianul a oferit detalii despre starea precară de sănătate a celui care i-a condus pe social-democraţi. Se pare că Dragnea ar avea în continuare dureri mari de coloană. El s-a vindecat după ce a fost infectat cu noul coronavirus, iar acum a fost transferat la Penitenciarul Rahova.

Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea este supus unor abuzuri

Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea să de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ.

Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp.

Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent in mod constant!” a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.