CODRIN ȘTEFĂNESCU, atac INCENDIAR la adresa Corinei Crețu: ‘Reprezintă interesele unor cercuri de la Bruxelles’. Ionel Dancă: Parteneriat public privat pentru PSD e paravan pentru parandărăt (VIDEO)

CODRIN ȘTEFĂNESCU, atac INCENDIAR la adresa Corinei Crețu: ‘Reprezintă interesele unor cercuri de la Bruxelles’. Ionel Dancă: Parteneriat public privat pentru PSD e paravan pentru parandărăt (VIDEO)

Codrin Ștefănescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa comisarului european, Corina Crețu.

”Nu am mai spus niciodată aceste lucruri și nu reprezintă poziția oficială a PSD. Corina Crețu nu mai este pro-PSD, este mai mult pro-Bruxelles. Corina Crețu nu reprezintă, în momentul de față, interesul României de a construi spitale regionale la costuri de 10 ori mai mici. Ea reprezintă interesele unor cercuri de interese de la Bruxelles.

Sigur că nu le convine: în momentul în care o țară a UE găsește o soluție fără a le plăti lor studiile de fezabilitate, comisioanele și tot ce mai trebuie, sigur că toți iau foc. Noi vom lucra cu parteneri privați și vom construi în beneficiul României și românilor.

Îi spun acum în direct: Corina, nu ești mulțumită? Te mai duci o dată la Guvern și discuți! Acolo sunt specialiști care lucrează în interesul României și pentru români. ”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

În replică, Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, a arătat, în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV, că PSD şi ALDE sunt atât de interesaţi de promovarea de proiecte prin parteneriat public privat deoarece din fonduri europene nu pot fura.

„Au amânat, au blocat cu rea credinţă toate proiectele majore cu fonduri europene şi au avansat în spaţiul o formulă fantasmagorică de parteneriat public privat pentru proiecte pentru care există deja finanţare. Partneriat public privat pentru PSD şi ALDE înseamnă PPP, adică paravan pentru parandărăt. Pentru şpagă! Pentru că din fonduri europene nu se pot fura bani”, a afirmat Ionel Dancă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe