Crin Antonescu: Angela Merkel să-l ia in Germania pe Băsescu, să se joace acolo

Crin Antonescu: Angela Merkel să-l ia in Germania pe Băsescu, să se joace acolo

Crin Antonescu a dezvoltat o adevărată obsesie pentru cancelarul german, Angela Merkel. Nici după decizia de ieri a Curţii Constituţionale, Antonescu nu a uitat-o pe aceasta şi a acuzat-o pentru declaraţiile de susţinere făcute la adresa preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

”Nu are nicio obligație România sa fie rezervația în care se poate întâmpla orice pentru că așa le convine unora care nu trăiesc în România, care nu plătesc impozite în România, care nu sufera abuzurile pe care românii le sufera începând cu batjocorirea acestui vot” a spus marți Antonescu.

De asemenea, liderul PNL i-a taxat şi pe ceilalţi lideri occidentali care şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la situaţia democraţiei din Românie, susţinând că România nu este colonie. Asta chiar dacă la un moment dat a dat impresia că îi pasă de ceea ce spun liderii europeni.

Să-l ia in Germania doamna Merkel, Germania e o țară mare, prosperă, să-i dea acolo o bucațică de pământ lui Băsescu si PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu!” a mai spus liderul USL.
 

Antonescu, un nou atac la Merkel

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe