Crin Antonescu: Îmi dau demisia din funcția de președinte al PNL dacă obținem sub 20% la europarlamentare

Crin Antonescu: Îmi dau demisia din funcția de președinte al PNL dacă obținem sub 20% la europarlamentare

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, în emisiunea „X-Press”, de pe B1 TV, că își va da demisia din funcția de președinte al PNL dacă partidul nu va obține peste 20% din voturi la alegerile europarlamentare din 25 mai.

„Îmi dau demisia dacă PNL obține sub 20%”, a spus liberalul.

Întrebat dacă în aceste condiții va mai rămâne candidatul la Președinție, Antonescu a răspuns: „Asta vom discuta după aceea. Vom lua o decizie. Și dacă partidul va decide că eu sunt cel mai puternic candidat și va cere să fac acest lucru, îl voi face”.

„O mai spun încă o dată, niciodată, Președinția României nu a fost o obsesie sau o țintă absolută pentru mine. Nu este scopul meu în viața politică”, a mai spus Crin Antonescu.

Vezi AICI emisiunea integrală cu Crin Antonescu.

Antonescu: Îmi dau demisia dacă PNL nu ia 20% la europarlamentare

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor
19:59 - Cu cât a crescut datoria guvernamentală. Datele oficiale publicate de Ministerul Finanţelor
19:36 - Aproape 50.000 de cazuri de violență domestică în primele cinci luni ale acestui an. Femeile și copiii, principalele victime