Cristian Botan, ”transferul surpriză” al premierului Ponta: Tinerii precum el au curajul de a spune care sunt problemele României

Cristian Botan, ”transferul surpriză” al premierului Ponta: Tinerii precum el au curajul de a spune care sunt problemele României
Foto: Facebook

Premierul Victor Ponta și-a anunțat ”transferul surpriză” din executivul pe care îl conduce, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, doctorand al SNSPA, care ”nu doar a pus degetul pe una din rănile sistemului, dar a pus la punct și o soluție menită să contribuie la vindecarea sa”.

Anunțul a fost făcut pe blogul personal al premierului, sub titlul ”Despre Cristian. Despre o decizie normală, nepolitică”.

Prim-ministrul îl promovează pe Cristian Botan, tânărul care a pus la punct o platformă unde sunt reunite toate angajările ”de la stat”.

Explicând că acest anunț este îndreptat pentru lumea online, premierul precizează că numirea lui Botan nu este politică, ci este menită să ”producă o schimbare în realitățile sistemului românesc”.

”Un anunț care țintește doar viitorul, îi are în vedere pe tineri și modul în care statul ar trebui să aprecieze ideile bune. Iar acesta ar trebui să fie un prim pas. Sunt convins că acolo, în România reală și normală, care depașește discursul politic și electoral, sunt mult mai mulți tineri precum Cristian care au curajul de a spune care sunt problemele României și care au și „îndrăzneala” de a propune proiecte care pot schimba modul în care administrația publică, Guvernul României și noi, politicienii în general, trebuie să interacționăm cu publicul”, citează postarea de pe blogul lui Ponta.

Aici se explică cum proiectul tânărului Cristian Botan i s-a părut un efort institutional și individual extraordinar și cum i s-a propus acestuia o colaborarea ”care să aducă un plus de transparență în angajările din sistemul public”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul