Cristian Boureanu (PDL): „Am depus plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea (PSD). Mai multe persoane au votat ilegal în București”

Cristian Boureanu (PDL): „Am depus plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea (PSD). Mai multe persoane au votat ilegal în București”

Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a anunțat duminică faptul că PDL a depus plângere penală împtoriva secretarului PSD Liviu Dragnea, pentru că ar fi cerut în mod abuziv mai multor președinți ai unor secții de votare din Teleorman să-i raporteze prezența la vot din oră în oră.

„Am depus plângere la Parchet împotriva lui Liviu Dragnea. A cerut ilegal ca toti președinții de la secțiile de votare să-i raporteze din oră în oră prezența la vot în judetul Teleroman. Avem plângeri făcute pentru că există sms false semnate Traian Băsescu care îndeamnă la vot”, a spus democrat liberalul.

Acesta a mai precizat că mai multe persoane au votat ilegal în mai multe sectoare din București, deși au domiciliul în alt sector și nu au viză de flotant.

„Așa cum am anticipat, asistăm la cea mai mare fraudă electorală după 1990. Am identificat mai multe incidente. În Teleorman, un cetățean a băgat 50 de bultine de vot în urnă. În Mehedinți, altul a băgat 21 de buletine în urnă. Până la ora 10:00, mai multe persoane au votat ilegal în mai multe sectoare din București, deși au domiciliul în alt sector și nu au viză de flotant. Vom depune plângere la Parchet și vor fi urmăriți la toate secțiile din țară, pentru a identifica votul multiplu”, a mai spus Boureanu.

Vezi AICI alte incidente raportate la nivel național.

Boureanu: Mai multe persoane au votat ilegal în București

Embed: " />
Ultima oră
19:14 - Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază