Cristiana Anghel îl invocă pe Hitler în dezbaterea din Senat despre interzicerea fumatului în spațiul public (VIDEO)

Cristiana Anghel îl invocă pe Hitler în dezbaterea din Senat despre interzicerea fumatului în spațiul public (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Dezbatere dură în Senat despre interzicerea fumatului în spaţiile publice. Lansată de grupul PSD, iniţiativa a fost criticată dur de senatorii fumători. Mai mult, senatorul Partidului Conservator, Cristiana Anghel, a spus că cel care a interzis pentru prima oară acest viciu a fost Adolf Hitler.

Tonul dezbaterii despre interzicerea fumatului în instituţiile publice, inclusiv în Senat, a fost dat de social-democrata Gabriela Firea. Aceasta a vorbit despre efectele nocive ale fumatului şi a prezentat date de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Imediat a venit şi replica. Dumitru Pelican, liderul grupului senatorilor PC a spus că o astfel de reglementare cu forţa nu va rezolva nimic.

„Nu am auzit până acum să se spună că se face crimă la o ţigară, ci la un pahar de băutură. Chiar în halul acesta, ne batem joc de noi? I-aş ruga pe toţi să se uite în istorie şi să vadă cine a interzis pentru prima dată în istorie în Europa fumatul. Hitler, domnilor, Hitler! Pentru că voia copii sănătoşi pentru front”, a argumentat Cristiana Anghel.

În cele din urmă, scandalul din plenul Senatului a făcut ca iniţiativa lansată de PSD să fie retrimisă de comisia de sănătate.

Hitler, argument în dezbaterea despre fumat, în Senat

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)