Cum să te faci de râs în Parlament. Discursul unui deputat PMP, o înșiruire de gafe și bâlbâieli cu un final ”epic” (VIDEO)

Cum să te faci de râs în Parlament. Discursul unui deputat PMP, o înșiruire de gafe și bâlbâieli cu un final ”epic” (VIDEO)

Deputatul PMP Adrian Mihăiță Todoran a dorit să susțină un discurs în Parlament despre ”interesele producătorilor români, care se aplică cu prioritate”. Doar a vrut, căci rezultatul a fost o succesiune de gafe și bâlbâieli.

Deputatul a vorbit despre ”cele patru principii definitorii ale proiectului european”, dar a enumerat doar trei, a vrut să discute despre Legea ”51% produse românești în magazine”, dar nu a fost în stare nici să o denumească, s-a referit la nerespectarea ”libertății produselor”, orice ar fi însemnat aceasta, și a inventat termenul ”adopteze”. Finalul a fost pe măsură.

De precizat este că Todoran a studiat economia la Universitatea de Nord din Baia Mare și managementul informațiilor la Universitatea Româno-Americană, este doctorand al Universității Banatului din Timișoara, iar acum este deputat de Maramureș și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

Sursa Video: Pagina de Facebook ”Baimarenii Plimbareti

Cum să te faci de râs în Parlament. Discursul unui deputat PMP, o înșiruire de gafe și bâlbâieli cu un final ”epic”

#DIRECT_ONE_7jp3go#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:20 - Oana Țoiu (USR), după deciziile luate de coaliția PSD-PNL: Unicul lor interes este să-și protejeze funcțiile și, fiindu-le teamă de votul românilor, încearcă să meargă în alegeri ținându-se de mână (VIDEO)
21:08 - Un om a murit și alți 22 de oameni au fost răniți din cauza unei neînțelegeri. Atacul armat de la parada Super Bowl din Texas a început din cel mai ridicol motiv posibil
20:55 - Opera de artă „Hidra” stârnește controverse în Iași. „Mai venim cu cineva și să dărâmăm, să tăiem, să facem ceva!” versus „E o reprezentare metaforică a politicianului român” (VIDEO)
20:46 - Drulă (USR): Aceasta e adevărata comasare – PSD cu PNL. Vorbim de un partid unic ce luptă împotriva românilor. Vom contesta comasarea pe toate căile legale / Ne-au arătat deja ce pot face – taxe mărite și scumpiri
20:32 - Calendarul alegerilor din anul 2024. S-a stabilit când vor avea loc alegerile europarlamentare cu localele, prezidențialele și parlamentarele
20:28 - Cum explică Nicolae Ciucă listele comune cu PSD la europarlamentare: „Uneori e nevoie de mișcări tactice” (VIDEO)
20:20 - Un preot și partenerul său, arestați într-un orășel spaniol pentru că vindeau Viagra
20:16 - Un primar a lovit mortal un băiat de 14 ani și ajutat de fratele său procuror și-a ascuns fapta. Mama adolescentului: „L-ai lăsat într-o baltă de sânge și ai plecat”
20:02 - Marcel Ciolacu, despre varianta unui candidat comun PSD-PNL la prezidențiale: Mă interesează foarte mult să văd decizia românilor la votul pe 9 iunie, iar pe 10 iunie vom spune ce am decis (VIDEO)
19:53 - UE stabilește limite mai stricte pentru poluare, dar tot nu respectă indicațiile medicilor și economiștilor