Dat afară de Grindeanu pentru că ar fi colaborat cu tehnocrații, reangajat în Guvern de Mihai Tudose (FOTO)

Dat afară de Grindeanu pentru că ar fi colaborat cu tehnocrații, reangajat în Guvern de Mihai Tudose (FOTO)

Sorin Grindeanu a venit în fruntea guvernului în ianuarie luând o decizie care a șocat pe multă lume. Acesta l-a concediat pe Cristian Botan, un tânăr de 30 de ani care a fost angajat de Victor Ponta după ce a lansat în 2012 primul site de recrutare în administrație.

Deși era angajat în Guvern tocmai de Victor Ponta, Cristian Botan a fost acuzat că a lucrat și pe vremea tehnocraților și din acest motiv a fost concediat.

Însă, Mihai Tudose i-a apreciat tânărului calităților și i-a propus acum să revină în guvern, lucru pe care Botan l-a și acceptat.

Foto: Facebook

"La începutul săptămânii trecute am avut oportunitatea unei întâlniri cu prim-ministrul Mihai Tudose, în care i-am prezentat eforturile din ultimii ani şi paşii de urmat în direcţia dezideratului unei administraţii adaptate tehnologiei timpurilor noastre. Premierul a avut ideea de-a mă alătura echipei domniei sale în calitate de consilier. Cineva spunea că „omul are o singură patrie; restul sunt ţări”. Pentru mine, a lucra pentru propria patrie este o onoare care nu se refuză. Îi mulţumesc prim-ministrului pentru încredere şi vă mulţumesc dumneavoastră pentru susţinerea de care m-am bucurat în Guvern şi în afara acestuia", a anunțat Cosmin Botan pe Facebook.

Cristian Botan a creat în 2012 site-ul de recrutare PublicJob.ro, iar ulterior i-a trimis premierului de la acea vreme Victor Ponta o scrisoare în care își oferea serviciile, iar Ponta l-a angajat.

PublicJob este o platformă online care, pentru prima oară în istoria administraţiei din România, centraliza angajările din sectorul public, într-un efort menit să aducă mai multă transparenţă şi mai mult profesionalism, devenind cea mai utilizată platformă guvernamentală.