De ce a ajuns Diana Tuşa pe listele PSD, după ce a fost refuzată de PRU: Cum e folosit site-ul stiripesurse.ro în jocurile politice

De ce a ajuns Diana Tuşa pe listele PSD, după ce a fost refuzată de PRU: Cum e folosit site-ul stiripesurse.ro în jocurile politice

Zilele trecute a făcut vâlvă mare transferul ratat al fostei liberale Diana Tuşa la PRU şi trecerea bruscă a acesteia pe listele PSD, cu ajutorul preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. Acum, lucrurile par să se lămurească, mai multe surse politice, citate de PS News şi Flux 24, explicând mecanismele din spatele acestei decizii.

Astfel, miza transferului politic al Dianei Tuşa l-a constituit site-ul stiripesurse.ro, controlat de soţul acesteia, Iosif Buble. Site-ul urma să facă jocurile politice ale taberei care o va promova pe Tuşa. Cum, din diverse motive, negocierile cu PRU au eşuat, Buble a dat drumul pe site la un atac furibund cu stenograme care vizeză conducerea acestui partid.

De altfel, între site-ul lui Buble şi PRU ar fi existat un contract de consultanţă mai vechi, jurnalistul promovând masiv acest partid pe site-ul propriu. Aşa se explică, spun sursele din piaţă, banii pe care micul site i-a avut pentru a umple oraşul cu bannere, dar şi jocul făcut de fostul premier Victor Ponta pe Facebook. Acesta, până să anunţe clar că rămâne în PSD şi că refuză oferta PRU, cita în permanenţă numai site-ul lui Bubble, parte din contractul de consultanţă.

Acum, înţelegerea dintre Diana Tuşa şi Liviu Dragnea ar avea drept obiectiv tot site-ul stiripesurse, spun “sursele” din piaţă. După anunţul oficial, contractul de consultanţă se va muta din tabăra PRU, în tabăra Dragnea – PSD, acest partid fiind de acum încolo menajat şi protejat de soţul Dianei Tuşa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti