Edilul unei comune din Dolj a dat petrecere chiar în Primărie. „Domnule primar, cetăţenii stau în casă!” (VIDEO)

Edilul unei comune din Dolj a dat petrecere chiar în Primărie. „Domnule primar, cetăţenii stau în casă!” (VIDEO)
Captură Video - PMP Grecești / Facebook

Petrecere cu alcool şi jocuri de noroc la o primărie din judeţul Dolj. Mai exact, edilul şi câţiva angajaţi ai Primăriei din Greceşti au dat un chef, în plină pandemie, chiar în instituție. Cel care i-a reclamat la Poliţie este un consilier din comună. Imediat ce petrecăreţii au aflat despre reclamaţie, au spart petrecerea, însă Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, informează B1 TV.

Primarul din Grecești a dat petrecere chiar în Primărie

„Uitaţi angajaţii Primăriei, noaptea stau în Primărie. Uitaţi adevărul! Se pare că nimeni nu-şi face treaba niciodată. Este ora 22.00, în timp ce cetăţenii stau în casă, angajaţii Primăriei… Sunt şi eu curios să văd ce fac sus. Joacă poker, beau…”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Imediat ce petrecăreţii au văzut că sunt filmaţi, au început să plece de la chef rând pe rând. Primul care a plecat de la petrecere a fost chiar primarul din comună. Deranjat ca s-a spart cheful, el l-a jignit pe cel care îl filma.

„- Domnule primar ce aţi făcut la ora asta în Primărie?
– E treaba dumneavostră?
– Da, este ora 22.00, domnule primar, cetăţenii stau în casă, magazinele s-au închis la ora 21.00.
– Dacă eşti nesimţit stai în…
– Eu vă întreb ce faceţi aici, domnule primar?”

Daviţoiu Nicolae Andrei, consilier în aceeasi comună, a sesizat Poliția printr-un apel la 112. În acest caz s-a deschis o anchetă.

„Bună seara. Angajaţii Primăriei joacă poker, acum au plecat. Opt, zece, nu ştiu. Acum au început să plece când ne-au văzut, au ieşit, ies. Dacă nu, eu pot să dau şi declaraţie cu toţi care au fost. Daviţoiu Nicolae Andrei, sunt chiar consilier aici în comună. Da, sunt băuţi toţi şi au plecat cu maşinile”.

Urmăriți B1TV.ro și pe