Cum arată vila din Sectorul 1 a bugetarului Eugen Teodorovici (FOTO)

Cum arată vila din Sectorul 1 a bugetarului Eugen Teodorovici (FOTO)

Deși a lucrat toată viața la stat, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, are o avere la care majoritatea românilor nici nu îndrăznesc să viseze.

Din cea mai recentă declarație de avere, semnată pe 27 februarie 2018, aflăm că social-democratul are 4 terenuri intravilane, unul în Otopeni, restul în București, deținute alături de Costache Florentina. Mai are, de asemenea, 4 imobile, toate în București, 3 dintre ele deținute alături de Costache Florentina. La capitolul ”plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate”, figurează un cont la Eximbank de 60.000 lei. Dat fiind că unele dintre proprietăți le-a dobândit prin credite, Teodorovici are și datorii la bănci.

S-a scris mult de-a lungul timpului despre averea lui Eugen Teodorovici, dar subiectul a fost readus în actualitate după ce pe Facebook a devenit virală o fotografie cu vila ministrului din Sectorul 1.

Foto: Corina Băcanu / Facebook

Oamenii se întreabă cum a reușit Teodorovici să aibă fie și doar această vilă, de vreme ce a muncit toată viața la stat. Unii internauți au făcut haz de necaz și au oferit câteva răspunsuri ironice la această întrebare:

”Din donatii si cutia milei”
”De la matusa lu’ nastase”
”A lucrat 5 ani in strainatate si s-a intors cu bani”
”Simplu. E un om cumpatat si a strans bani in „saptamana economiilor”.
”Din vinzarea de ciorapi flausati.”
”S-a rugat fierbinte la ‘mnezo, nu ca noi, păcătoșii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe