Florin Cîțu: Am văzut că PSD lucrează cu AUR. L-am auzit chiar pe Marcel Ciolacu cerând ajutorul – vă dați seama? – de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns! (VIDEO)

Florin Cîțu: Am văzut că PSD lucrează cu AUR. L-am auzit chiar pe Marcel Ciolacu cerând ajutorul - vă dați seama? - de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns! (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul Florin Cîțu a ținut să remarce apropierea PSD de AUR în Parlamentul României. Șeful Guvernului a subliniat că social-democrații au ajuns să ceară ajutor la aleșii Alianței pentru Unirea Românilor pentru a trece moțiunea de cenzură.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Reacția lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură anunțată de PSD

Întrebat de jurnalistul Tudor Mușat dacă are vreo emoție legată de moțiunea de cenzură, Florin Cîțu a răspuns: „PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să-și arate care sunt partenerii. AUR și PSD fac coaliție în sfârșit în Parlamenul României. Deci PSD arată că e lângă AUR în Parlament. Deși până acum au spus că nu au nimic în comun cu AUR, se pare că au multe în comun și am auzit chiar pe președintele PSD cerând ajutorul – vă dați seama? – de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns!”, a declarat premierul Florin Cîțu pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Miercuri, la dezbaterea din Parlament pe tema Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu pe 14 iunie.

Ulterior, Ciolacu a precizat: „O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, mai e şi grupul AUR şi o să le trimitem textul, poate au şi ei adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin