UPDATE / Edilul Gabriel Mutu, acuzat de PMP că ar acționa la comanda clanurilor mafiote // Care este poziția Primăriei Sectorului 6 (VIDEO)

UPDATE / Edilul Gabriel Mutu, acuzat de PMP că ar acționa la comanda clanurilor mafiote // Care este poziția Primăriei Sectorului 6 (VIDEO)

UPDATE: Referitor la articolul publicat pe www.b1.ro, în data de 2 aprilie 2019, ora 14:30, cu titlul ”Primarul Gabriel Mutu, acuzat de PMP că ar acționa la comanda clanurilor mafiote: PROTEST în Sectorul 6 (VIDEO)”, Primăria Sectorului 6 a cerut un drept la replică, pe care îl publicăm integral la finalul articolului.

Protest spontan în Capitală. Zeci de persoane s-au adunat în faţa primăriei sectorului 6, unde corturile de campanie ale Partidului Mişcarea Populară (PMP) au fost demolate. Membrii partidului îl acuză pe primarul Gabriel Mutu că ar acţiona la comanda clanurilor mafiote din sectorul 6.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Protestam pentru ca duminica noaptea, noaptea ca hotii ne-au fost sechestrate si ridicate corturile din sectorul 6, cortutile cu inscripria PMP, de primarul Mutu si de directorul primariei din cadrul directie Inspectie si Control, Cristinel Eftimie, fostul angajat al clanului mafiot din sectorul 6.”, a declarat Ștefan Florescu, prședinte PMP Sector 6.

Potrivit lui Florescu, protestele vor continua și în zilele urmãtoare, pânã ce situația va fi rezolvatã.

“Eu le-am pus la dispozitie acest protocol care dovedeste faptul ca suntem legali in Sectorul 6. Nu stiu de ce astazi PSD-ul vrea sa izoleze PMP in sectoul 6, tocmai din cauza fricii ca acestia vor scoate un scor foarte mic in sectorul 6.”, spune Florescu.

Mai mult, el susține cã primarul Mutu recurge la orice tertip pentru a-și crea avantaje în campania electoralã.

”Am inteles ca sunt sechestrate la directia DPDU sector 6 si nu stiu cum pute intra in posesia lor pt ca nu am primit nicio citatie in acest sens. Cred ca ne vor fi date inapoi dupa campania electorala tocmai ca ei sa isi tina banerele lor”, mai spune președintele PMP Sector 6.

DREPT LA REPLICĂ

Referitor la articolul publicat pe www.b1.ro, în data de 2 aprilie 2019, ora 14:30, cu titlul ”Primarul Gabriel Mutu, acuzat de PMP că ar acționa la comanda clanurilor mafiote: PROTEST în Sectorul 6 (VIDEO)” și la toate celelalte apariții pe această temă la postul dumneavoastră, rugăm publicarea în aceleași condiții, de fiecare dată, a dreptului de replică acordat reporterilor dumneavoastră prin telefon de domnul primar Gabriel Mutu, în care au fost făcute precizările:

”Administrația sectorului 6 a pus în aplicare dispoziția de dezafectare a unor costrucții ilegale de tip CUB PUBLICITAR.

Primăria Sectorului 6 și direcțiile subordonate Consiliului Local nu fac vandalizări și nu fură. Noi nu am dezafectat corturi și în susținerea celor pe care eu vi le spun acum avem și materiale – planșe foto, realizate de Poliția Locală, de Disciplina în construcții, atunci când s-au făcut dezafectările.

„Comportamentul agresiv, de la protestul așa-zis spontan, dar la care participanții erau organizați cu veste cu mesaje electorale, cu vuvuzele și pancarte arată dezinteresul total față de cetățeni și de programul de lucru al angajaților, care lucrează pentru comunitate.”

Urmăriți B1TV.ro și pe