Gigel Știrbu (PNL): Mihai Fifor, un lacheu al tuturor președinților PSD, o nimicnicie a politicii românești. Blocați pe funcții și propriile interese – așa stăpâni, așa servitori

Gigel Știrbu (PNL): Mihai Fifor, un lacheu al tuturor președinților PSD, o nimicnicie a politicii românești. Blocați pe funcții și propriile interese - așa stăpâni, așa servitori
Foto: Facebook / Gigel Stirbu

Deputatul Gigel Știrbu, vicepreședintele PNL, l-a numit, marți, pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, „o nimicnicie a politicii românești” și „un lacheu al tuturor președinților” social-democrați, „care s-a comportat ca un veritabil lăutar cât timp a fost la conducerea Ministerului de Interne”, arată un comunicat de presă.

Declarația demnitarului liberal vine în contextul în care senatorul Mihai Fifor l-a acuzat pe președintele Iohannis că ar fi contribuit la moartea fetiței de 11 ani din Gura Șuții, din cauză că șeful statului nu l-a numit în fruntea MAI, motiv pentru care nu are cine „să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii”.

„Domnule Mihai-Viorel Fifor, cum de nu vă este rușine, făcând parte din acest josnic PSD, să puneți în cârca Președintelui României o asemenea tragedie?! Cum de aveți dvs. îndrăzneala să arătați cu degetul, să judecați sau să dați verdicte, când voi toți, PSD-iștii, ați adus acestei țări cea mai mare instabilitate guvernamentală postdecembristă? Ori aveți grave tulburări de memorie, ori sunteți de un cinism și o obrăznicie cum n-am mai întâlnit”, a afirmat Gigel Știrbu.

În acest context, deputatul PNL a scos în lumină dă, de-a lungul guvernării PSD, au fost schimbați peste 70 de miniștri, ba chiar au fost demise propriile Guverne.

„Ați schimbat peste 70 de miniștri în mai puțin de doi ani, v-ați demis propriile Guverne, ați schimbat 3 premieri, ați sprijinit infractorii când ați votat Legea recursului compensatoriu în urma căreia au fost eliberați mai repede din închisori peste 14.000 de deținuți, ați depopulat Ministerul Afacerilor Interne de cadre bine pregătite și profesioniste, scoțându-i la pensie la 40 de ani pentru a-i înlocui cu fel și fel de lipitori, atârnători de partid și oameni de nimic din Teleorman.

Domnule Mihai-Viorel Fifor, vi se pare că așa se poate guverna o țară?! În aceste condiții de codeală, incompetență și interese PSD, de vină este Președintele Klaus Iohannis?!”, a adăugat Gigel Știrbu.

„Nu în ultimul rând, deputatul PNL l-a numit pe Mihai Fifor „un lacheu al tuturor președinților PSD”, formațiune ai cărei membri, spune el, au rămas „blocați pe funcții și pe propriile interese”.

Blocați pe funcții și pe propriile interese sunteți voi, cei de la PSD, lipsiți de coerență în declarații, deci… în gândire. Chiar Viorica Dăncilă, șefa dvs., spunea zilele trecute întrebată fiind de un jurnalist, dacă Guvernul este blocat, d-na premier a răspuns că atâta timp cât se țin ședințele de Guvern, Guvernul funcţionează.

Mihai-Viorel Fifor, sunteți pur și simplu o nimicnicie a politicii românești! Dar ce mă mir?! Așa stăpâni, așa servitori…”, conchide Gigel Știrbu, în același comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)