"GUVERNUL SE SCUZĂ CĂ GUVERNEAZĂ!" Mesaj pentru Dragnea: Cine vine cu onoarea pierdută are o PUȘCĂRIE FOARTE GREA

"GUVERNUL SE SCUZĂ CĂ GUVERNEAZĂ!" Mesaj pentru Dragnea: Cine vine cu onoarea pierdută are o PUȘCĂRIE FOARTE GREA
Foto: bn24.ro

Într-un interviu, Europarlamentarul Adrian Severin a vorbit chiar din pușcărie despre situația în care se află în acest moment Liviu Dragnea. Mesajul lui a fost să lupte pentru a-și păstra onoarea. În cazul în care va ajunge în pușcărie fără onoare, atunci îi va fi foarte greu, potrivit stiripesurse.ro.

„Ceea ce văd acum la TV este uluitor! Guvernul se scuză că guvernează, Parlamentul se scuză că legiferează, partidele se scuză că au câştigat alegerile.

De aceea îi spun şi lui Dragnea: dacă e să pierzi, măcar să pierzi cu demnitate. Cine vine cu onoare aici e primit cu respect, cine vine cu onoarea pierdută are o puşcărie foarte grea”, a declarat Adrian Severin.

Severin aduce aminte de faptul că Liviu Dragnea are un al doilea proces pe rol, care, după condamnarea cu suspendare din Dosarul „Referendumul”, l-ar putea duce în spatele gratiilor pe liderul PSD.

Ultima oră
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?