HALUCINANT! Un deputat care NU ȘTIE CE A VOTAT explică de ce este ÎMPOTRIVA măsurilor care previn incendiile: Nu se mai sting ca pe vremuri, cu STROPITOAREA (VIDEO)

HALUCINANT! Un deputat care NU ȘTIE CE A VOTAT explică de ce este  ÎMPOTRIVA măsurilor care previn incendiile: Nu se mai sting ca pe vremuri, cu STROPITOAREA (VIDEO)
Foto: Realitatea TV

Ne hotărăsc viitorul, dar nici nu știu ce votează! Mulți dintre parlamentari merg la serviciu ca la plimbare, fără să le pese că viitorul României este în mâinile lor. O demonstrează deputatul PMP Corneliu Bichineţ.

Bichineț a făcut, marți, o declarație halucinantă în încercarea de a explica de ce a votat împotrivaproiectului de lege care obliga toți administratorii clădirilor să instaleze sprinklere (dispozitivele antiincendiu montate în tavan, din care țâșnește apa)ca măsură de siguranță în caz de incendiu.

Întrebat de reporterul Realitatea TV de ce a considerat că nu este nevoie de aceste dispozitive, amintind de cazul Colectiv, unde s-ar fi putut salva vieți dacă erau instalate sprinklere, deputatul PMP dă un răspuns haotic, demonstrând că nu știe ce a votat. Acesta crede că jurnalista vrea să-i intindă o capcană și îi spune acesteia că incendiile nu se sting ca pe vremuri, cu stropitoarea, el imaginându-și că reportera vorbește despre stropitorile pentru grădinarit.

HALUCINANT! Un deputat care NU ȘTIE CE A VOTAT explică de ce este ÎMPOTRIVA măsurilor care previn incendiile: Nu se mai sting ca pe vremuri, cu STROPITOAREA

#DIRECT_ONE_ki0a08#

VIDEO- Facebook/ Realitatea TV – Sectia Politic

Urmăriți B1TV.ro și pe