Îl va da George SOROS în judecată pe Victor PONTA după alegeri? Precedentul BRATISLAVA şi daunele de 600.000 de dolari!

Îl va da George SOROS în judecată pe Victor PONTA după alegeri? Precedentul BRATISLAVA şi daunele de 600.000 de dolari!

Magnatul George Soros a devenit peste noapte actor principal în actuala campanie electorală, mai mulţi politicieni de stânga sau ultra naţionalişti acuzând în special candidaţii USR şi membrii Guvernului tehnocrat că ar fi finanţaţi direct de acesta.

Lucrurile sunt prezentate în notă extrem de negativă, fiind reluate temele de campanie din tulburii ani ’90, când minerii făceau ordine cu bâtele în Bucureşti, perorându-se pe sintagma “străinii ne vând ţara”.

Ultima astfel de apreciere îi aparţine chiar fostului premier Victor Ponta, care a postat pe contul de Facebook o ditamai poza cu George Soros pe un imaginar afiş de campanie al USR.

Numai că, o asemenea atitudine s-ar putea lăsa cu urmări grave pentru cei în cauză, după campania electorală. Jurnalistul Liviu Avram povesteşte pe Facebook o situaţie de la alegerile din Slovacia, din 1999, când tema Soros a fost, de asemenea, extrem de prezentă în campania electorală.

Numai că, lucrurile au sfârşit prost pentru cei implicaţi, George Soros acţionându-i în judecată după alegeri şi câştigând procesele. Oare acest lucru urmează şi pentru Victor Ponta şi celelelalte personaje încolonate în spatele campaniei anti-Soros din România?

Liviu Avram, despre precedentul Bratislava în cazul SOROS

Urmăriți B1TV.ro și pe