Ion Cristoiu: Ăștia chiar ne cred proști?! După Diversiunea "Să-i primim cu brațele deschise în Europa pe refugiați!" ni se vîră pe gît Diversiunea "Să-i alungăm cu bîtele din Europa pe huliganii sexuali!"

Ion Cristoiu: Ăștia chiar ne cred proști?! După Diversiunea "Să-i primim cu brațele deschise în Europa pe refugiați!" ni se vîră pe gît Diversiunea "Să-i alungăm cu bîtele din Europa pe huliganii sexuali!"
Foto: certitudinea.ro

Ion Cristoiu a scris pe blogul personal în „Gândul de duminică” despre imigranții care cauta azil, dar în același timp provoacă mai multe pagube și chiar agresiuni, cum este cazul femeilor agresate în noaptea de Revelion în Koln.

Acesta prezintă la început o parte dintr-un text pe care l-a scris pe 6 septembrie 2015.

„D-ale Noii Migrații a Popoarelor, migrația Popoarelor cu smartphone-uri: Un părinte criminal, direct responsabil de înecarea celor doi copii ai săi, a devenit o vedetă planetară!”

Conținutul, prevestit de titlu, pornea de la o știre difuzată de agențiile de presă planetare.

Scriam:

„Militanți de Stînga din Paris au cerut, în cadrul unui marș, deschiderea frontierelor pentru miile de imigranți din Siria, Irak, Afganistan, Libia, care au luat cu asalt continentul în cadrul a ceea ce s-ar numi Migrația Popoarelor cu smartphone-uri.

Hunii, avarii, goții, ostrogoții se îndreptau spre Roma călăuziți de stele. Sirienii, afganii, irakienii, libienii, se îndreaptă spre Europa de Vest – noua Romă – călăuziți de hărțile de pe smartphone-uri.

Potrivit știrii de la Paris, demonstranții purtau fotografia lui Alan Kurdi, copilul de 3 ani, găsit mort pe o plajă din Turcia și a cărei fotografie a făcut înconjurul Lumii”, reamintește Cristoiu.

Jurnalistul prezintă faptul că el a dezaprobat de la început faptul că imigranții nu sunt atât de pașnici cum se crede.

„Marșul de la Paris fusese unul dintre momentele denunțate de mine încă din 26 august 2015 drept Diversiunea Să-i primim cu brațele deschise pe sărmanii refugiați din Orientul Apropiat!

Vă mai amintiți?

Televiziunile planetare, site-urile, ziarele, nu mai conteneau să prezinte secvențe smiorcăitoare cu miile de refugiați plecați pe mare- suspinau fătucele lor citind de pe prompter- de teama Războiului, în căutarea tărîmului visat al Europei.

Reprezentanți ai refugiaților erau convocați pentru a spune la televizor cum au lăsat ei în Siria, în Libia, în Irak, totul pentru a fugi cu copii cu tot din calea războiului devastator.

Diversiunea mediatică, amintind de Diversiunea de început a televiziunii din Secolul XX – Revoluția română în direct – atinsese culmea prin secvența cu copilul de refugiat găsit mort pe o plajă din Turcia.

De dimineață pînă seara secvența asta era dată în buclă stîrnind nu numai în Europa, dar și în lume, un tsunami de bocete, a spus acesta”, a mai spus jurnalistul.

Cristoiu subliniază că în mijlocul acestei „duioșii universale”, a fost printre primii care a oferit informații publicului despre „Diversiunea Să-i primim cu brațele deschise pe sărmanii refugiați din Orientul Apropiat”.

„Nu numai în comentariul despre secvența copilul de pe plajă ( secvență despre care nimeni nu se întreba ce fel de tată era acela care-și lua copii pe mare, într-o bărcuță, de dragul unei aventuri care nu avea nici măcar justificare fugii din calea războiului, deoarece frizerul nostru, cum el însuși mărturisea, venea din Turcia și nu din Siria, țară în care ședea de vreo cîțiva ani și pe care voia s-o părăsească pentru a ajunge la neamuri în Canada), dar și în alte numeroase comentarii de la vremea respectivă am atras atenția că unii ne cred ca de obicei proști și ne vîră pe gît un sirop de telenovelă trecînd cu vederea că refugiații călcau în picioare frontiere de stat, o luau pe unde voiau ei, anunțau pretenții absurde de la europeni.

La un moment dat, urmărind televiunile și ascultîndu-i pe liderii europeni, îți venea să pleci din casa ta pentru totdeauna, lăsînd-o cu mobilă cu tot și cu banii din cont unei familii de refugiați.

Liderii europeni, în frunte cu Angela Merkel, nu ieșeau la televizor pînă nu se pregăteau bine să-și pișe ochii în direct de dragul refugiaților, cărora Europa, libera și bogata Europă, trebuie să le dea de toate: de la casă confortabilă pînă la serviciu bine plătit”, a mai spus acesta.

Ion Cristoiu dezvăluie în încheierea postării că este convins că vom asista din nou la o diversiune, pe care o numește „Să-i alungăm cu bîtele din Europa pe huliganii sexuali din Orientul Apropiat”.

„Ca și în cazul Diversiunii Să-i primim cu brațele deschise n-am de gînd să mă las tras pe sfoară și să cred că, peste noapte, pe sute de inși care au străbătut Marea Mediterană într-o bărcuță, care au mulțumit lui Alah că n-au ajuns hrană la pești, i-a apucat deodată, la cîteva luni de stat ca dracu în țările din Vest nu foamea, nu urîtul după casa lor, nu disperarea că nu li se rezolvă situația, ci nevoia irezistibilă de a ieși pe străzi în grupuri și a ciupi de fund femeile bărbaților europeni.

Cînd am văzut Diversiunea menită a ne înduioșa de soarta nefericiților de refugiați astfel încît Angelei Merkel să-i iasă șmecheria cu adusul mînii de lucru ieftine în Germania pe zi ce trece tot mai stearpă, mi-am zis cu invidie:

Meserie, taică!

Secretarii cu propaganda de pe vremea lui Stalin ar fi avut de unde învăța!

Acum cînd văd Diversiunea menită a crea atmosfera unor măsuri duri împotriva refugiaților, îmi spun la fel:

Meserie, taică!

Ai dracului Refugiați!

Nu fură, nu jefuiesc, nu înjunghie pentru un euro, ci agresează femeile europene.

Femeile noastre?! își zic bărbații europeni, brusc treziți în orgoliul lor de masculi, ia duceți-vă voi acasă, arăboilor!”, a încheiat Cristoiu.

 

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe