Ion Ștefan: La Vrancea, după ani de zile în care am fost conduși de „mama mea sunt eu”, am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor și să întrerupem această atitudine față de banul public (VIDEO)

Ion Ștefan: La Vrancea, după ani de zile în care am fost conduși de „mama mea sunt eu”, am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor și să întrerupem această atitudine față de banul public (VIDEO)

Ministrul Ion Ștefan, candidat al PNL Vrancea la Camera Deputaților, susține că, după două decenii cu Marian Oprișan la conducerea județului, liberaii au reușit să câștige încrederea cetățenilor și să întrerupă un anumit tip de atitudine față de banul public din zonă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În direct pe B1 TV, joi seară, la „Dosar de politician”, Silviu Mănăstire i-a spus ministrului Ion Ștefan că vine dintr-un județ în care Marian Oprișan, din postura de președinte al Consiliului Județean, a prosperat timp de două decenii.

„Noi, totuși, la Vrancea, după atâția ani, unde am fost conduși de «mama mea sunt eu» sau de «portofel», sau cum i se mai spune, de-a lungul anilor a căpătat diferite nume acest personaj, am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor din județul Vrancea prin ceea ce am făcut noi, prin ceea ce le-am propus, cu viziunea de dezvoltare pe care am prezentat-o cetățenilor din județul Vrancea, să întrerupem această atitudine față de banul public din județul Vrancea. Aș putea vorbi mult despre județul Vrancea și despre atitudinea acestei caracatițe administrative instaurate în județul Vrancea în ultimii 20 de ani, dar cred că cetățenii români ar dori să cunoască și alte lucruri pe care le face Ministerul Lucrărilor Publice”, a subliniat Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice și candidat al PNL Vrancea la Camera Deputaților.

Marian Oprișan a pierdut alegerile pentru șefia CJ Vrancea. Ce spunea Ion Ștefan la acel moment

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Marian Oprișan a pierdut cursa pentru președinția CJ Vrancea, post pe care l-a ocupat timp de 20 de ani. La acel moment, același Ion Ștefan spunea că „Marian Oprișan este istorie”.

„Așa cum spuneați și dumnevoastră în emisiune, mitul baronului de Vrancea portofel, invincibil de altfel și de neînlocuit, a fost spulberat de forța cu care vrâncenii au votat duminică, pe data de 27”, afirma Ion Ștefan.

Referitor la perioada campaniei și la ce i-au spus oamenii din județ, demnitarul liberal a declarat: „Oamenii erau disperați că nu mai scapă de Marian Oprișan, erau neîncrezători că noi, echipa PNL Vrancea, vom reuși să îl îndepărtăm pe Marian Oprișan din acest scaun, unde s-a instalat acum 20 de ani. În această poziție de președinte al Consiliului Județean, el a creat în județul Vrancea o caracatiță administrativă de temut. Așa cum spuneați și dumneavoastră, antreprenorii, investitorii, angajații din instituțiile statului, cu toții aveau teamă de baron. Acum, pe data de 27 septembrie 2020, vrâncenii s-au vindecat de corupția caracatiței. Au reușit prin acest vot să se elibereze și să schimbe soarta acestui județ. Prin acest vot vom deschide județul Vrancea pentru investiții, pentru dezvoltare, pentru creșterea nivelului de trai. Marian Oprișan este istorie, el nu va mai reveni niciodată, dar niciodată în poziția de președinte al Consiliului Județean”.

Tags: