Kelemen Hunor, întrebat despre AUR: Scandalagii, oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege / Partidele responsabile trebuie să se întoarcă spre acel electorat care s-a simțit părăsit (VIDEO)

Kelemen Hunor, întrebat despre AUR: Scandalagii, oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege / Partidele responsabile trebuie să se întoarcă spre acel electorat care s-a simțit părăsit (VIDEO)
Foto: Kelemen Hunor / Facebook

Vicepremierul Kelemen Hunor a vorbit în termeni duri despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Liderul UDMR a folosit cuvintele „scandalagii”, „circ” și „niște oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege”. În opinia lui Kelemen, AUR a ajuns în Parlament pentru că o parte a electoratului s-a simțit abandonat de celelalte partide, or acestea, de la PSD la USR, ar trebui să se întoarcă spre acești oameni.

Kelemen Hunor (UDMR), despre parlamentarii AUR

„Și la adresa Opoziției pot să am un cuvânt așa… În pandemie, într-o criză din viața oamenilor, nu faci subiecte și atacuri politice. Nu era corect nici invers, când PSD era la Guvernare, nu e corect nici acum. Fiindcă sunt subiecte care nu trebuie politizate”, a declarat Kelemen Hunor în emisiunea ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Întrebat dacă criticile sale se îndreaptă mai mult spre PSD sau spre AUR, vicepremierul a răspuns: „Nu, deci… Eu de acțiunile PSD-ului pot discuta, despre scandalagii, despre circ, nu pot discuta… Nu e problemă, electoratul tot timpul are dreptate, dar nu pot comenta pe niște oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege, nicio regulă de conviețuire. Ați văzut ce se întâmplă… Ar trebui să-i ignorăm 100%”.

„Toate forțele responsabile, de la PSD până la USR, UDMR, PNL, ar trebui să fim conștienți că există un segment din societate care se simte părăsit, nu se simte reprezentat. Noi ar trebui să ne întoarcem către electorat, nu să ne ocupăm de AUR, ci de acel electorat care se simte părăsit. De circari nu avem ce face. Nu putem să-i educăm pe cei care, mă rog… au scăpat de orice influență…”, a mai afirmat vicepremierul.

Despre disputa de astăzi din Comisia Juridică a Senatului, în care personaj principal a fost Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, Kelemen Hunor a susținut: „E inacceptabil ce s-a întâmplat, nu ar trebui să se întâmple așa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”.

Ultima oră
19:11 - Răzvan Fodor, totul despre cum s-a schimbat căsnicia lui după serialul Adela, de la Antena 1: A fost un an greut pentru toți
18:51 - Incendiu violent joi seară în județul Prahova. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări
18:50 - Comisia Europeană: WhatsApp trebuie să informeze mai bine utilizatorii cu privire la utilizarea datelor lor cu caracter personal / Avertismentul comisarului pentru Justiție
18:47 - Moțiune de cenzură în Grecia după ce ninsoarea a blocat drumurile din țară. „Mii de oameni lăsați la cheremul vremii rele” (VIDEO)
18:37 - Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Ce vedete vor participa la „Dancing on ice – Vis în doi”
18:35 - Noul selecționer speră la EURO 2024. Edi Iordănescu: O să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final
18:29 - Curtea Supremă a decis: Furtul comis cu masca de protecție pe față reprezintă furt calificat
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)