Liberalii, lanț uman în jurul unui platan secular din Cișmigiu. Președintele PNL București: Sub pretextul toaletării copacilor, într-un proiect de zece milioane de euro, Primăria va ajunge să taie arborii

Liberalii, lanț uman în jurul unui platan secular din Cișmigiu. Președintele PNL București: Sub pretextul toaletării copacilor, într-un proiect de zece milioane de euro, Primăria va ajunge să taie arborii
foto: Pixabay

Liberalii au făcut, vineri, un lanţ uman în jurul unuia dintre platanii seculari din Grădina Cişmigiu, pentru a atrage atenţia că Primăria Capitalei ar putea, în urma unei hotărâri a Consiliului general, să taie astfel de copaci, scrie Agerpres.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

„Hotărârea adoptată recent în Consiliul general ne îngrijorează, în sensul în care nu precizează foarte exact planul de amenajare al acestei grădini. Consiliul General s-a grăbit să adopte zece milioane de euro din bugetul public, din taxele şi impozitele bucureştenilor, lăsând să se înţeleagă că sub pretextul toaletării copacilor vor ajunge în situaţia în care chiar să taie copacii care dau frumuseţe acestei grădini publice.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Ne exprimăm îngrijorarea mai ales faţă de lipsa de transparenţă pe care Primăria o arată faţă de acest proiect, planul de amenajare a fost în mod ciudat adoptat înainte să termine studiul istoric care să arate care sunt copacii care ar avea nevoie de ce fel de tratament.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Ca atare, s-au aprobat banii fără să se explice pentru ce, s-a făcut un plan de lucru nedetaliat şi fără să indice cum se va acţiona înainte să se termine analiza tehnică, istorică, asupra acestor arbori şi, cum o cunoaştem pe doamna Firea cât de ‘bun gust’ are pentru spaţiul public, preferăm să prevenim o situaţie pe care ne-o putem foarte uşor imagina, cunoscând-o, care ar putea duce chiar la tăierea acestor frumoşi copaci.

(…) Există pericolul ca Primăria PSD-Firea să mutileze această grădină publică, să betoneze zone de spaţii verzi, să, chipurile, toaleteze, dar în realitate să mutileze platanii noştri atât de frumoşi din această grădină”, a declarat Violeta Alexandru, președintele PNL București.

Oficialul liberal a explicat că acest protest se vrea a fi un semnal pentru bucureșteni. Mai multe mesaje au făcut parte din repertoriul membrilor PNL prezenți în Cișmigiu: „Salvăm copacii seculari de drujba lui Firea”, „Respectăm Cişmigiu”, „Ştim cu toţii ce înseamnă toaletare pentru PSD”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe