Liviu Dragnea, despre proiectul descentralizării: Conţinutul nu-mi creează foarte multă mulţumire, discuţia va continua

Liviu Dragnea, despre proiectul descentralizării: Conţinutul nu-mi creează foarte multă mulţumire, discuţia va continua

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că forma proiectului privind descentralizarea adoptată prin angajarea răspunderii nu-i aduce din punct de vedere al conţinutului „foarte multă mulţumire”.

„Forma mă mulţumeşte, conţinutul nu-mi creează foarte multă mulţumire, dar sunt un om realist şi cel mai important lucru este că s-a făcut această breşă în structura asta foarte puternică de la nivelul Bucureştiului pe care o susţin foarte mulţi oameni din eşalonul doi-trei din administraţia centrală”, a declarat Dragnea.

Dragnea a afirmat că discuţia pentru descentralizarea altor domenii va continua.

Vicepremierul a mai afirmat că „descentralizarea” este un proces continuu şi speră că anul viitor sau peste doi ani vor fi descentralizate şi alte instituţii.

„Discuţia despre domeniile care nu s-au descentralizat va continua. Că decizia va fi luată anul viitor sau peste doi ani de zile, când sperăm să înfiinţăm regiuni administrative, este o cu totul altă discuţie. Eu nu voi înceta niciodată să susţin acest punct de vedere, despre poliţie. Poliţiştii care ar fi fost transferaţi sub autoritatea primarilor de oraşe şi municipii nu ar fi avut nimic de suferit, ba dimpotrivă. Ar fi păstrat toate drepturile, în plus ar fi putut să primească beneficii în plus de la primării”, a declarat Dragnea, citat de Mediafax.

Urmăriți B1TV.ro și pe