Liviu Dragnea, despre Tăriceanu: M-a sunat Crin. I-am spus că USD nu face alianţă cu o persoană fizică

Liviu Dragnea, despre Tăriceanu: M-a sunat Crin. I-am spus că USD nu face alianţă cu o persoană fizică

În perioade politice tensionate, Liviu Dragnea face vizite în fieful său – județul Teleorman, locul în care se alianțele electorale primesc botezul politic. La scurt timp după destrămarea USL, Dragnea l-a luat de mână pe liderul PC, Daniel Constantin, pentru o plimbare prin Alexandria. Iar periplul pe acolo i-a trezit nostalgii.

Președintele executiv PSD şi-a amintit de vremurile în care era la braț prin județ cu Crin Antonescu. Era vremea în care cei doi lideri candidau în tandem pentru alegerile parlamentare din 2012.

Totodată, Dragnea a precizat că Antonescu l-a sunat joi, pentru a-l întreba dacă USD va face alianţă cu Călin Popescu Tăriceanu, răspunsul acestuia fiind că USD nu poate face alianţă cu o persoană fizică.

„Ieri m-a sunat Crin, am avut o discuţie. Am discutat, m-a întrebat ce mai facem, care e starea de spirit la noi, l-am întrebat care e starea de spirit la ei, i-am zis să aibă grijă ce se întâmplă în partid după plecarea domnului Tăriceanu, mi-a zis că e în regulă şi că lucrurile sunt sub control”, a declarat Liviu Dragnea.

Despre cooptarea în noul Guvern a unor liberali care l-ar urma pe Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea a comentat: „Aş vrea să lămurim puţin pachetul ăsta de subiecte, legat de ce se întâmplă, ce s-a întâmplat în PNL. USD nu poate face alianţă cu o persoană fizică, nu merge, nu iese, nu avem cum să semnăm aşa ceva. Iar în ceea ce priveşte cooptarea la guvernare, nu ne ducem la poarta PNL şi cine iese de acolo îi oferim posturi în guvern. Ar însemna să facem un guvern de nu mai avem loc în sala de şedinţă a Guvernului”.

În privinţa candidaturii la prezidenţiale, Liviu Dragnea a menţionat că nu există nicio înţelegere între PSD sau USD pentru a-l susţine pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidenţiale.

Liviu Dragnea: USD nu face alianță cu o persoană fizică

Urmăriți B1TV.ro și pe