Liviu Dragnea: În cel mult o săptămână voi anunța dacă voi candida la șefia PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea: În cel mult o săptămână voi anunța dacă voi candida la șefia PSD (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, depe B1 TV că în cel mult o săptămână va anunța dacă va candida la funcția de președinte al partidului.

”Acest răspuns îl voi da foarte curând. Și nu mă joc cu vorbele. Nici n-ar fi o mare surpriză dacă aș candida, dar eu vreau ca în partid să se întâmăple câteva lucruri. Am vorbit de clarificarea doctinară. Să finalizăm un proiect pe care îl începusem cu Victor Ponta și n-am reușit să îl ducem la capăt, dintr-un milion de motive și anume să instituim o gestiune a carierei în partid, să readucem meritocrația în acest partid, să avem un statut clar și niște reguli clare, care să fie respectate. În momentul în care o să am convingerea că eu pot să fac aceste lucruri, atunci voi lua decizia să cer din nou votul de încredere, de data asta întregului partid. Și asta o voi face cât de curând, în maxim o săptămână”, a declarat Dragnea.

Întrebat  ce rol joacă procesul în care ste implicat în această chestiune, Dragnea a răspuns: ”Aș vrea să nu aibă legătură și sunt foarte atent la ceea ce spun. Îmi doresc să cred și așa să fie în România, ca un proces în instanță să nu fie influențat de poziția politică a celui care e în cauză. (…) Dacă nu aș fi crezut în nevinovăția mea nu aș fi cerut votul de încredere nici măcar la Comitetul Executiv, unde am primit un vot larg. Cred foarte mult în nevinovăția mea”.

Dragnea, despre candidatura la șefia PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe